Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A vízparti fürdőzés veszélyei

A vízparti fürdőzés veszélyei

HillVital
2016. 08. 02. 15:13:00

Sokan szeretnek a természetes vizekben strandolni, fürdőzni. Legyen az folyó, tó vagy tenger. De milyen veszélyek leselkedhetnek ránk egy ilyen nyaralás alkalmával?

Vízparti szabályok: Csak kijelölt fürdőhelyen fürödjünk! Társ nélkül ne menjünk a vízbe, vagy legalább a parton legyen valaki. Felhevült testtel ne ugorjunk a vízbe!

Eső: Esőben ne fürödjünk! A víz felszínén 30-40 cm-es rétegben pára képződik, emiatt csökken az oxigén mennyisége. A vízporzás légszomjat okozhat.

Sodrás: Amikor folyót úszunk át, számolni kell a sodrással, annak sebességével és irányával.

Örvények: Az örvény függőleges, erős szívóhatású vízmozgás. Elsősorban hidak, hajók közelében alakul ki. Úgy lehet szabadulni belőle, ha egy nagy levegővel lebukunk, és az aljáról megpróbálunk oldalra kiúszni.

Akadályok a vízben: Hínár, fatuskó, kidőlt fa, halászháló, drótkötél mind-mind balesetveszélyes. Soha ne ugorjunk ismeretlen vízbe! A vízmélységet is ellenőrizni kell!

Sportolás: Ne kockáztassunk feleslegesen! Mérjük fel az egészségi állapotunkat, a teljesítőképességünket, a teherbírásunkat. Egy-egy táv leúszása előtt nem árt bemelegíteni. Vigyázzunk, nehogy kimerüljünk a táv leúszása előtt!

Tudd meg mik a vízparti fürdőzés veszélyei.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában