Csupán 40 perc alatt elkészíthető egy 4 személyre való zelleres pulyka adag.
Nézzük is a hozzávalókat:
- 1 evőkanál púpozott libazsír vagy kacsazsír
- 50 dkg vöröshagyma (vékonyra szeletelve)
- 60 dkg zellergumó (hámozzuk meg és vágjuk vékony csíkokra)
- só, őrölt fekete bors
- 1 kiskanál őrölt kömény
- 60 dkg pulykamell (vékony csíkokra vágva)
- 1 evőkanál zellerzöld (finomra aprítva)
Elkészítése: Forrósítsuk fel a zsírt egy serpenyőben, majd tegyük bele a vöröshagymát és a zellert. Sózzuk, borsozzuk, majd köménnyel fűszerezzük meg, és pirítsuk meg jól. Tegyük bele a húst, és pirítsuk tovább folyamatosan kevergetve. Ezután is ízesíthetjük sóval és borssal, majd az aprított zellerzölddel szépen szórjuk meg. Kész!