Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Zelleres pulyka

2016. 06. 17. 16:34:00 Sági Zsolt - HillVital

Csupán 40 perc alatt elkészíthető egy 4 személyre való zelleres pulyka adag.

Nézzük is a hozzávalókat:

-  1 evőkanál púpozott libazsír vagy kacsazsír
-  50 dkg vöröshagyma (vékonyra szeletelve)
-  60 dkg zellergumó (hámozzuk meg és vágjuk vékony csíkokra)
-  só, őrölt fekete bors
-  1 kiskanál őrölt kömény
-  60 dkg pulykamell (vékony csíkokra vágva)
-  1 evőkanál zellerzöld (finomra aprítva)

Elkészítése: Forrósítsuk fel a zsírt egy serpenyőben, majd tegyük bele a vöröshagymát és a zellert. Sózzuk, borsozzuk, majd köménnyel fűszerezzük meg, és pirítsuk meg jól. Tegyük bele a húst, és pirítsuk tovább folyamatosan kevergetve. Ezután is ízesíthetjük sóval és borssal, majd az aprított zellerzölddel szépen szórjuk meg. Kész!

Készíts te is zelleres pulykát.