Menü

A legjobb zöldségek és gyümölcsök januárban

Veress Máté - ZöldVital
2020. 01. 07. 13:38:00

Szezonális és helyi alapanyagokat is lehet választani januárban, nem muszáj olyan zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztanod amelyek nem ebben a szezonban teremnek tehát valószínűleg vegyszerekkel neveltek. 
 

Lássuk mik közül lehet válogatnod ebben a hónapban.

Madársaláta: Nevezik még galambbegynek és mezei salátának is. Nagyon jó salátákba de készíthető belőle főzelék is.

Fejes káposzta: Ez szinte egész évben fogyasztható. Kiemelkedő C-vitamin tartalma van, de tartalmaz még B1- és B2- vitamint is méghozzá elég nagy mennyiségben.

Póréhagyma: Szinte egész évben lehet fogyasztani a póréhagymát. Nagyon magas az ásványianyag tartalma, érdemes minél többet fogyasztani belőle.

Pasztinák: A petrezselyemnél édeskésebb ízű, ezért lehet vele helyettesíteni a petrezselymet de akkor használj belőle kevesebbet.

Kelbimbó: Nagyon sok vitamin és ásványi anyag található meg benne ráadásul könnyedén és gyorsan is elkészíthető.

Kínai kel: Egyre elterjedtebb Magyarországon is ez a növény. Háromszor annyi fehérje található benne mint a fejes káposztában. Az íze nem annyira jellegzetes mint a káposztáé. Készíthető belőle saláta és főzelék is.

Feketegyökér: Ha télen is szeretnél spárgát fogyasztani, akkor próbáld ki helyette a feketegyökeret. Magyarországon nem annyira ismert pedig elkészíthető úgy mint a spárga. Az elkészítése előkészületet igényel mivel már hámozás és főzés közben is ragacsos leve van.  

Ezek a legjobb zöldségek és gyümölcsök januárban.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Közeledik a jó idő és vele együtt az erősödő visszér fájdalmak is! Az ingyenes letölthetö e-bookból most megtudhatod, hogy ez miért van, valamint mit lehet tenni ellene!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.