Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A zöldségek tisztítása

A zöldségek tisztítása

HillVital
2016. 12. 06. 16:31:00

Először is zöldségek vásárlásakor figyeljünk oda, hogy csak hibátlan és friss zöldséget vásároljunk. A friss zöldség színe élénk, a zöldje üde.

A fonnyadt zöldségfélék tisztítása sokkal nehezebb, több a hulladék is. Ha mégis fonnyadt már a zöldség, tisztítás előtt tegyük sós vízbe, tartsuk pár percig lefedve, teljesen felfrissül. Só helyett egy kanál ecetet is önthetünk a vízbe, a hatása ugyanolyan lesz.

Ha a főzeléket friss zöldségféléből készítjük, csak közvetlenül a főzés előtt mossuk és tisztítsuk meg.

Ha tehetjük, ne hámozzuk meg a fehér –és sárgarépát. Tartsunk a konyhában egy - kimondottan erre a célra használt - körömkefét, és alaposan súroljuk meg.

A zöldségeket mindig folyóvízben mossuk!

Ha mégis előre megtisztítjuk, ne hagyjuk a vízben ázni. Terítsünk rá egy nedves konyharuhát, hogy ne száradjon ki.

A friss zöldségeket lehetőleg éles késsel szeleteljük és aprítsuk, hogy a szövetei ne sérüljenek feleslegesen!

Ha fagyasztott zöldségféléket használunk, azokat nem kell tisztítani és megmosni. Felengedve vagy fagyottan tegyük fel enyhén sós, forró vízbe főni, illetve párolni.


Zöldségek tisztítása

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés