Menü

Gyakorlatok a hasi zsírpárnák eltüntetéséhez

Veress Máté - HillVital
2020. 05. 14. 11:37:00

A legtöbb embernek nincs elég ideje, akarata, türelme az edzésre, ezért most olyan gyakorlatokat mutatunk, amit a széken ülve is el tudunk végezni. Naponta mindössze 6 perc elegendő!
 

 1. Térdfelhúzás

      Ezzel a gyakorlattal az alsó hasizmokat is átmozgathatjuk.
 

 2. Mindkét térd felhúzása

     A hasizmunkat erősíthetjük ezzel a gyakorlattal, ha helyesen végezzük.
 

 3. Térdfelhúzás oldalra

     A gyakorlat nagyon egyszerű, mind a két oldal irányába végezzük el, ezzel a gyakorlattal

     karcsúsíthatjuk a derekunkat is.
 

4. Forgás

    Emeljük fel a karjainkat, hajlítsuk be a könyökünket, és forduljunk oldalra, használjuk a

    derékizmainkat.
 

5. Fogjuk meg a padlót!

     Nyújtott kézzel fogjuk meg a padlót. A hasizmokat és a karizmokat is megdolgoztathatjuk így.
 

6. Emelkedjünk fel!

    Fogjuk meg a szék karfáit, és húzzuk fel magunkat. A térdeinket húzzuk fel, és maradjunk ebben a

    pózban, amíg tudunk. Ezzel a gyakorlattal a hasizmokat és a karizmokat is erősíthetjük.

Hasi zsírpárna legyőzése

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés