Barion Pixel
Menü

A 4 legjobb gyógynövény ízületi fájdalmakra

Veress Máté - HillVital
2021. 07. 13. 11:44:00

A most következő 4 gyógynövény a nagyszerű gyógyerejüknek köszönhetően elűzhetik az ízületi fájdalmakat.

 

Árnika: Az árnika általában a magas hegyvidékeken szokott teremni a nyár közepén. Magyarországon védet növény. Flavonoidok és illóolajok találhatóak benne, már a 16. században is használták külső és belső kezelésre. Alkalmas lehet a gyulladás és a fájdalom kezelésére valamint reumatikus problémákra.


Körömvirág: Ez is a nyár közepén kezd el virágozni. A benne található illóolajok és egyéb kedvező hatóanyagok miatt használják a kozmetikai iparban és még a természetgyógyászatban is. Nagyon hatásos lehet gyulladásokra, visszérre, bőrproblémákra és méhcsípésre is.

 

Menta: A mentának többféle változata van, de a leghíresebb közülük a ló és a borsmenta. Nagyon jó frissítő és élénkítő hatása van. Pozitív hatással van a gyomorra és az emésztésre is valamint csökkenti a hányinger és a gyulladásokat. Külsőleg is lehet alkalmazni, frissíti a bőrt és nagyon jó az ízületeknek.

Rozmaring: Ez a mediterrán növény márciustól májusig virágzik. Illóolajokat és flavonoidokat tartalmaz de más hatékony összetevőket is tartalmaz. Belsőleg használva nagyon jó étvágygerjesztő hatása van és az emésztést is javítja. Külsőleg használva rendkívüli fájdalomcsillapító és még az ízületi fájdalmat is enyhíti.

Ha szeretnél egy gyógyteakeveréket ami 6 gyógynövényt tartalmaz, akkor ki kell próbálnod a Tea Go nevű gyógyteakeveréket, de külsőleg is nagyszerűen kezelheted a HillVital Maximum balzsam nevű készítménnyel ami 19 nagyszerű gyógynövényt tartalmaz.


A 4 legjobb gyógynövény ízületi fájdalmakra

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 

Keresés

VÁRJ! Ne hagyd itt az ajándékod!

Erősödő visszér fájdalmak a meleg idő beköszöntével?! Ha te is visszérpanaszokkal küzdesz, akkor ezt tudnod kell!