Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

FIZETÉS

Milyen fizetési módok közül választhatok?

 

Utánvétes vásárlás

Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, úgy a termékek vételárát, átvételkor, a futárnak kell kiegyenlítened, készpénzben, vagy bankkártyával***.
(minden esetben a szállítás előtt értesítő levél/sms érkezik, amiben pontosan benne van az adott futárnál, lehet e bankkártyával fizetni. Kérjük, ezt a levelet vedd figyelembe!)

 

Előreutalásos vásárlás

E vásárlási módnál a fizetendő összeget előre át kell utalnod a 11744003-29912216-00000000 számlaszámra. Kedvezményezett neve: Global Partners System Kft. Közlemény, vagy megjegyzés résznél minden esetben a választott termék(ek) nevét kell feltüntetni, valamint egy telefonszámot, amin elérhető vagy! Minden esetben a pontos összeget utald!

 

Online bankkártyás fizetés

Fizetés az OTP
SimplePay rendszerén keresztül, gyorsan, kényelmesen, biztonságosan. Bankkártyád adatait megadva, egyszerűen, gyorsan és biztonságosan tudsz fizetni, regisztráció nélkül. Amennyiben ezt az opciót választod, a rendelésed leadása után az oldal rögtön átirányít az OTP - SimplePay bankkártyás fizetési felületére. (további, fontos információk a bankkártyás fizetésről ide kattintva)

A termékek mellett feltüntetett vételár, minden esetben tartalmazza az általános forgalmi adót, melynek mértéke 27%. FIGYELEM! Külföldi rendelés esetén kizárólag online bankkártyás fizetési mód elérhető.
 

 

 

Fizetés Barion-on keresztül

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.