Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Ismerd meg 6 ember történetét, akinek már a HillVital segített.

2020. 07. 08. 09:49:00 Veress Máté - HillVital


Nagyon örülünk, hogy a HillVital termékek már nagyon sok embernek segítettek, és megkönnyítik az emberek mindennapjait a fájdalmaktól. Ezeket a vásárlóink mondták, írták nekünk. 6 ember történetét ismerheted most meg videós és írásos formában is. Azért szerették volna megosztani a történeteiket mindenkivel, hogy te is elhidd, a természet nem lett elavult. 2 Varikoflex balzsam, 2 Maximum balzsam és 2 Mesterbalzsam felhasználó nyilatkozott nekünk. 

Itt meghallgathatod tőlük, hogy mi történt velük:

 


 

Veres Erzsébet (72)


„Visszeres panaszaim voltak, a lábaim nagyon visszeresek voltak, nagyon fájtak. Az unokám ajánlotta, hogy van egy krém ami gyógynövényekből van és kenegessem azzal a lábamat naponta többször. Annyira fájt a lábam, hogy meg is pattant egy ér benne az elmúlt nyáron. Ezzel kenegetem naponta 4-5 alkalommal. Ez hozta helyre a lábamat, mindenkinek ajánlom ezt a gyógykrémet az ilyen problémákra.”


Veres Erzsébet visszeres panaszokkal küzdött.

Sági Jolán (54)
 

„Évek óta küszködöm a visszér betegségemmel. Megpróbáltam már sok mindent de nem igazán váltak be (gyógyszer, kezelések és más krémek). Internetezés közben rátaláltam erre a gyógynövényes krémre, meg is rendeltem. Elkezdtem használni a lábaimra, mivel azok a legproblémásabbak. Egy hét után azt vettem észre, hogy kezdenek a visszereim visszahúzódni és  a szúró fájdalmak kezdenek enyhülni, ezek után mivel bevált bátran merem ajánlani minden visszérrel küszködő embernek. Nekem bevált, azóta is használom. Próbálják ki!”
 

Sági Jolánnak fájdalmas visszerei voltak.
 

Bodnár Istvánné (71)

 

„Egy nap arra ébredtem, hogy iszonyatosan fáj a térdem és alig bírok leszállni az ágyról. Mondtam az unokámnak, hogy valamit kellene vele kezdeni mert ez így nem jó. Mondta is nekem az unokám, hogy majd az interneten keres valamit és rá is lelt erre a HillVital Maximum balzsamra. Rögtön meg is rendelte és másnap amikor kihozta a futár én már el is kezdtem kenegetni. Napi ötször kentem, de mivel erős mentolos illata ezért én bekötöttem a térdemet egy ruhával. Ezt 3 hétig csináltam és kijelentem, hogy nekem a fájdalmam teljesen megszűnt. Ha valakinek ilyen problémája van, mert ilyen korban már előfordul, akkor mindenkinek ajánlom.”
 

Iszonyatos térd fájdalommal küzdött Bodnár Istvánné.
 

Bodnár Ágnes (53)
 

„Kertészkedés közben nagymértékben meghúzódott a vállam ami abban nyilvánult meg, hogy nem egy kis sima zúzódásról beszélünk, hanem amikor felemeltem, akkor bizonyos szögig nem tudtam egyszerűen fogni sem vele és egy kis zúzódás is látszott a vállamon. A fiam ajánlotta a HillVital Maximum balzsamot, mivel ismer engem, hogy csakis a természetes alapú dolgokat szoktam használni, gyógyszerekkel amennyiben lehetőség van rá nem élek. Naponta többször bekentem, hetekig tartott, türelem és kitartás kell hozzá, tehát nem egyszeri dologról beszélünk. Ennek meg is lett az eredménye, a mai napig mindent úgy tudok használni, dolgozni, fizikai munkát végezni mint eddig. Tapasztaltam ennek a balzsamnak a hatását és mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Meghúzódott a válla Bodnár Ágnesnek annyira, hogy nem bírta felemelni a kezét.

 

Fazekas Sándorné (73)
 

„43 évig egészségügyi dolgozó voltam, ám mikor az megszűnt, akkor hazajöttem és aztán édesanyámat kellett ápolnom 7 évig, segítséggel ugyan de nagyon megerőltető volt. Ezután láttam, hogy nem nagyon bírok lábra állni, elmentem az ortopédiai szakrendelőbe és azt mondták, hogy azonnali műtétre van szükség, de nem tudtam elfogadni az édesanyám betegsége miatt. A HillVital Mesterbalzsamot ajánlotta az unokája az unokatestvéremnek. Naponta háromszor használom, reggel, hogy eltudjak indulni, délben megyek kezelésre, akkor használom, este pedig, hogy nyugodtan tudjak aludni. Boldogan tudom ajánlani mert tényleg jó a kenőcs.”

Fazekas Sándorné nem bírt lábra állni.

 

Veress Miklósné (86)
 

„Nagyon fájt a lábam. Hozott nekem az unokám HillVital Mesterbalzsamot. Azzal bekentem és éreztem, hogy gyógyítja a lábamat. Ezt mindenkinek ajánlom akinek fáj a lába.”

Veress Miklósné nagyon intenzív lábfájdalommal küzdött.