Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Ezt kell tudni az egyes bőrtípusokról!

2020. 04. 14. 13:22:00 Sági Zsolt - HillVital

A bőröd sok mindent elárul nem csak az érzelmeidről, de az életmódodról is.
 

Ezért jobb, ha odafigyelsz magadra, mert a bőröd nem tud hazudni, így sok mindent elárul rólad!
 

Fakó arcbőr
Itt nagyon sok minden állhat a háttérben. A légszennyezés és a mozgásszegény életmód, illetve vitaminhiány is állhat a háttérben. Tehát mozogj rendszeresen, pótold a vitaminokat, és mindennapi tisztítással eltudod kerülni a fakó arcbőrt!

 

Szürkés arcbőr
A szürkés arcbőr elsősorban azoknál az embereknél figyelheted meg, akik dohányoznak. Tehát, ha Te is dohányzol, akkor magadon is megfigyelheted. Ha dohányzol és a szürkés arcbőr helyett rózsás arcot szeretnél, akkor tedd le a cigit.

 

Pattanásos bőr
A pattanásos bőr egyik oka lehet az egészségtelen, sok gyorsételt és zsírt tartalmazó étrend. Ha a bőr hiányt szenved tápanyagokból és mérgekkel telítődik, akkor azt megpróbálja kilökni magából, és máris megjelennek a pattanások.

A másik ok az lehet, hogy nem tisztítod alaposan a bőrödet, és gyakran alszol el sminkben. Tisztítsd meg minden este és reggel az arcod.
 

Ráncok
A száj és a szem körüli ráncok feszültségről árulkodnak. A szem körüli ráncok még arra is utalhatnak, hogy hirtelen haragú ember vagy. Próbáld meg oldani magadban a feszültséget, így elkerülheted ezeknek a ráncoknak a korai megjelenését.

 

Karikás szemek
A karikás szemek elsősorban a fáradtságra vagy vérszegénységre utalnak. Ha kipihented magad és még mindig karikák vannak a szemed alatt, akkor vasra, és vérszaporító ételekre van szükséged. Az előbbit pótolhatod a májból, az utóbbit pedig naponta egy pohár jó minőségű vörösborral.

 

A bőrünk sokmindent elárul az egészségünkről