Menü

A búzafűlé jótékony hatásai, és házi elkészítése!

Sági Zsolt - HillVital
2021. 07. 15. 11:44:00

A zöld búzafű leve karcsúsít, méregtelenít, tisztítja a vért, és felpezsdíti az anyagcserét. 
 

Már napi egy pohár is elég ahhoz, hogy folyamatosan biztosítsd a salakanyagok kiürítését szervezetedből, hosszú időre megerősítsd az immunrendszered, és karcsúvá válj.

 

A búzafű magas tápanyag-tartalommal bír, és könnyen emészthető. A növények között előkelő helyet foglal el klorofill- és A- vitamin tartalmának köszönhetően. Emellett tartalmaz B-vitamint, valamint számtalan egyéb tápanyagot is ki lehet mutatni benne. A magas tápanyagtartalmon kívül ritka emésztőenzimeket is tartalmaz, melyek különlegességét az adja, hogy semmilyen más ételben nem találhatók meg ilyen töménységben. Ezen kívül salaktalanítja a szervezetet, és az egészséges súlyvesztéshez is hozzájárul. A búzafű magas klorofill tartalma miatt dúsítja a vért oxigénnel, így javul a sejtek oxigénellátása, ezáltal a gyulladások megszüntetésében nagy szerepe van.
 

Nevelhetsz otthon is búzafüvet.
 

Csak vegyél egy dobozt, és töltsd meg fele-fele arányban termékeny kerti földdel és tőzeggel, és egyenletesen szórd rá a búzaszemeket. Ezután a földkeverékkel takard be 1-2 centi vastagon, majd naponta nedvesítsd meg. Amikor eléri a búzafű a 10-12 centis magasságot, akkor már le lehet vágni.

Búzafűlé készítése házilag!

Amire szükséged van hozzá:
 

·         műanyag tál --- ebbe darálod

·         műanyag tölcsér --- ezzel töltöd a levet

·         daráló --- ezzel darálsz

·         jégkockakészítő tasak

·         géz, 1-2 réteg --- ezzel "préselsz"
 

A búzafüvet vágd 1-2 részre, és lassan, kis csomónként daráld le. Azért lassan,  hogy elkerüld a felmelegedést az enzimek védelmére, ez nagyon fontos, mert az enzimek tehetnek érted a legtöbbet, egyáltalán ezért van értelme fogyasztani a búzafüvet. A ledarált masszát tedd egy gézbe, és kézzel csavard ki belőle a levet! Nem árt védőkesztyűt használni, mert rendesen befogja a kezed.  Ha frissen akarod fogyasztani, akkor tedd azt, és fogyaszd egészséggel.

A házilag nevelt búzafüvek igen értékesek, mert frissen még megtalálhatók bennük azok az enzimek, melyek megsemmisülhetnek a szárítás során.

A búzafűlé elkészítése.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.