Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A cickafark hatása a szervezetre

A cickafark hatása a szervezetre

Sági Zsolt - HillVital
2021. 07. 15. 12:23:00

A cickafark egy olyan gyógynövény, amelyet már az ókori orvoslásban is felhasználtak.
 

Főbb hatásai között megemlíthető a sebek vérzésének a csillapítása, valamint a gyulladás-, és fájdalomcsillapító hatása is.
 

A cickafarkfűben lévő hatóanyagok
 

Az összehúzó hatását a benne lévő egyik hatóanyagnak, a tanninnak köszönheti. Ezen kívül azonban a szintén benne található flavonoidok, alkaloidok, kumarin és illatanyaga, valamint a az azulén miatt is rendkívül hatásosnak bizonyul. Ezeken kívül azonban egy másik jelentős hatóanyaggal is rendelkezik. Ez nem más, mint a kamillában is megtalálható kamazulén. Ennek a hatóanyagnak nagyon jó görcsoldó hatása van, ami miatt hozzájárul az emésztőrendszer, valamint a méh nyugtatásához egyaránt. Ennek köszönhetően a cickafark is alkalmas a menstruációs görcsök csillapítására.
 

A cickafark hatása

Kiváló gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően felhasználható hüvely-, és méhgyulladásra, valamint nyálkahártya és fogínygyulladásra is. Sebösszehúzó és sebgyógyító hatással rendelkezik. Hozzájárul a menstruációs görcsök és vérzés csökkentéséhez. A nők doktora megnevezést többek között ennek a hatásának köszönheti. Ezen kívül azonban hasi fájdalmak, puffadás, de még az emésztés javítására is kiválóan alkalmazható.
 

Rendszeres fogyasztásával a kínzó fejfájás is megszüntethető.
 

Bőséges és rendszertelenen vérzés esetén, reggelente javasolt elfogyasztani belőle 1-1 csészével 2-3 héten keresztül, a menzesz ideje előtt és alatt is.
 

Petefészek-, méhnyak-, vagy akár hüvelygyulladás esetén naponta 3 csészével ajánlott fogyasztani belőle étkezések előtt.
 

A cickafark segíthet a menstruációval járó fájdalmas görcsök, sőt egyes szakértők szerint a rendszertelen menstruációs ciklus megszüntetésében is. Mivel azonban nem egy csodaszerről van szó, ezért az utóbbi csak abban az esetben lehetséges, ha a ciklus elmaradása mögött nem áll valamilyen komolyan egészségügyi probléma.
 

A cickafark hatása

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.