Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A cinkhiány jelei

A cinkhiány jelei

Sági Zsolt - HillVital
2020. 02. 19. 12:33:00

A krónikus betegségeknek (pl. Alzheimer-kór, diabétesz) mind közük van a cinkhiányhoz, mivel fontos szerepet játszik az immunrendszer megfelelő működésében és a sejtek egészséges növekedésében.
 

Mivel a cinkhiány miatt gyengül az immunrendszerünk, ezért könnyebben kapunk el betegségeket, vírusokat és fertőzéseket.
 

Az erős hajhulláshoz is a cinkhiány vezethet, de azt tudni kell, hogy ehhez nagyon alacsony cinkszintre van szükség. Ilyenkor már olyan alacsony a cinkszint, hogy egyéb tünetek is előfordulhatnak, mint pl.: hasmenés, szem- és bőrproblémák.
 

Felléphetnek különböző bőrproblémák is, mivel a cinknek fontos szerepe van a kollagénszintézisben, valamint a sebek utáni gyógyulásban is. Mivel a bőr sejtjeihez is köze van, ezért hiányára gyakran pattanások, száraz, viszkető bőr, kiütések, ekcéma, pszoriázis vagy nehezen gyógyuló sebek utalhatnak.
 

Mivel a cinknek köze van az érzelmi kiegyensúlyozottságunkhoz is, ezért ha az elmúlt időszakban gyakrabban vagyunk rosszkedvűek, nehezebben találjuk meg a motivációt vagy esetleg sokkal könnyebben kapjuk fel a vizet a szokásosnál, akkor cinkhiányra is gyanakodhatunk. Az érzelmek mellett a kognitív funkciókra is hatással lehet. Ezáltal jelentkezhetnek tanulási, koncentrálási, vagy memóriával kapcsolatos nehézségek is.
 

Látásunk egészsége is kapcsolatban áll a cinkkel. Hiánya többek között farkasvaksághoz, zavaros látáshoz vezethet.
 

Cinkhiány tünetei lehetnek még a gyenge szaglás, ízlelés és hallás, de ez főleg 60 év felettieknél fordul elő. A cinkhiányban szenvedők gyakran azt tapasztalják, hogy másnak érzik a megszokott italok és ételek illatát. Ez sajnos nem teljesen biztos, hogy cinkhiányra vezethet vissza, mivel valamilyen gyógyszer mellékhatása is lehet. Először annak kell utánajárni.
 

A nagyothallóknak a 12%-a általában alacsony cinkszinttel rendelkezik. Egyes szakértők szerint ez azért van mert a cink gyulladásgátló hatással rendelkezik és képes csökkenteni a belső fülben létrejött oxidatív stresszt.
 

A cinkhiány jelei

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés