Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A csuklásról

A csuklásról

Sági Zsolt - HillVital
2020. 02. 20. 12:11:00

Nagyon kellemetlen tud lenni, ha az emberre rájön a csuklás és nem tudunk egy jól bevált módszert a megszüntetésére.

Mit tehetünk a megszüntetése érdekében?

A csuklás lényegében a rekeszizom görcsös összerándulását jelenti, a rekeszizmot ellátó ideg izgalma váltja ki. De lehet a háttérben túlzott evés vagy folyadékfogyasztás, amikor a feszülő gyomor irritálhatja vagy felnyomhatja a rekeszizmot. A csuklást kísérő hangot az idézi elő, hogy a tüdőkből kipréselt levegő megrezegteti a hangszalagokat.

Hogyan tudjuk mielőbb megszüntetni a csuklást?

Elsőként ajánljuk a mély lélegzetvételt, a levegő visszatartását. Vegyünk mély levegőt, és tartsuk bent, ameddig bírjuk. Ezt csináljuk meg 3-szor egymás után.

Eredményes lehet a vízivás vagy a vízzel történő gargalizálás.

Hatásos csuklás esetén, ha tenyérrel határozott nyomást gyakorlunk a gyomorszájra, közvetlenül a szegycsont alatt.

Bevált módszer a papírzacskóba való visszalélegzés, illetve az érintett személy megijesztése. Ennek az a tudományos magyarázata, hogy ha megijedsz, akkor a csuklás ritmusától eltérő fázisban lélegzel be. 

Hasznos lehet az is, hogy leülünk egy székre egyenes háttal, és visszatartjuk a lélegzetet. Hátrahajtjuk a fejünket 10-15 másodpercig, amíg bírjuk levegő nélkül. Ilyenkor a rekeszizom fix helyzetben marad.

A jég is segíthet. Lenyelhetünk egy kis adag összezúzott jeget, vagy helyezzünk jégtömlőt a gyomorszájra. A nyak két oldalának ujjbeggyel történő egy percig tartó nyomása is elállíthatja a csuklást.

Az is hatásos lehet ha tüsszentesz. A rekeszizom tüsszentés közben nagyon erősen összehúzódik, ettől pedig elmúlik a csuklást okozó görcsös állapot. Hatásos lehet valamilyen ingerléssel mint az őrölt bors szaglása, valahogy tüsszentést létrehozni.

Hasznos lehet a rekeszizom görcsének az oldása, ha lazán háton fekszel és mély levegőt veszel közben.


Szüntesd meg a csuklást!

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.