Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A klausztrofóbiáról

A klausztrofóbiáról

Sági Zsolt - HillVital
2020. 02. 21. 14:03:00

A klausztrofóbia azért alakul ki, mert az elménk összefüggésbe hozza a szűk helyet a veszéllyel.
 

Ennek leggyakoribb oka az lehet, hogy a beteg régebben (akár gyerekkorában) valahova beszorult, beragadt, esetleg bezárták. Később ez klausztrofóbiában nyilvánulhat meg.
 

Ez lényegében egy önvédelmi mechanizmus, ösztönös életben maradásra való törekvés. Ha a bezártságtól való félelem már túl megy az észszerűség határán, akkor már nem egészséges. Akkor beszélünk valódi klausztrofóbiáról, ha olyan helyen is jelentkezik, ahol indokolatlan a félelem, pl. liftben, alagútban, szaunában. A klausztrofóbiások sok esetben nem magától a helytől félnek, hanem attól, hogy mi történne velük, ha huzamosabb ideig ott kellene maradniuk, és nem tudnának onnan kijönni. A leggyakoribb tünet a fulladás, ugyanis a bezárt ember attól fél, hogy előbb-utóbb elfogy a levegője. Súlyosabb esetekben pánikroham is bekövetkezhet.

Ha klausztrofóbiában szenvedünk, a legjobb, ha választ találunk arra, hogy melyik emlékünk köthető össze azzal a hellyel, ami ezt kiváltja. Nem árt pontosítani, hogy mitől is félünk valójában. Ha ezekre megtaláljuk a választ, akkor talán nem fogunk annyira félni. Próbáljunk meg lazítani, relaxálni egy ilyen helyzetben.
 

Ezek lehetnek a klausztrofóbia tünetei:

- Zavartság érzete és dezorientáció
- Fülzúgás kialakulása
- Teljes félelem
- Kiszáradt száj
- Bágyadtság
- Szédülés és fejfájás
- Szorító érzés a mellkasban
- Fojtogató érzés
- Nehéz légzés és légszomj
- Hidegrázás
- Izzadás és remegés

 

Több módszerrel is meg lehet szabadulni a klausztrofóbiától. Létezik kognitív viselkedési terápia de vannak különböző relaxációs gyakorlatok is. Érdemes meditálni, mély lélegzetet kell venni. Amikor jön az inger, a félelem és a többi tünet, akkor kell megtanulni relaxálni.
 

A klausztrofóbiáról.

 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés