Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Klorofill, a „zöld vér”

Klorofill, a „zöld vér”

HillVital
2017. 04. 21. 15:19:00

A vérben lévő hemoglobin oxigénből, szénből és nitrogénből épül fel, amelyek egy vas atomot fognak közre. A klorofill ugyanilyen felépítésű, azzal a különbséggel, hogy a vas atom helyett magnézium található benne. A klorofill „befogja” az éltető napenergiát, a zöld növények csodálatos módon „táplálkoznak” a Napból. A klorofill ugyanolyan fontos, mint a napfény.

Ha étrendünk klorofillban gazdag, és vasat is tartalmaz, szervezetünk nagyon egyszerűen tudja előállítani a hemoglobin molekulát. A klorofill rendkívül hatékony antioxidáns anyag, ezért is érdemes mindenféle zöld színű zöldségfélét fogyasztani. Sajnos a civilizált társadalmunkban egyre kevesebb” „zöldet” eszünk, pedig fontos lenne. A klorofill úgy vigyáz a testünkre, ahogy egy szerető anya a gyermekére. Minden szervünket tisztítja, gyógyítja. A zöld levelű növények magas ásványi anyag- és klorofilltartalmuk miatt a Föld legjobb lúgosító élelmiszerei! 

A klorofill tele van oxigénnel, mely kedvez a jó baktériumok szaporodásának. Ha nincs elegendő oxigén jelen a sejtjeinkben, akkor a „rossz” baktériumok veszik át az irányítást. De nemcsak ezért fontos a klorofilltartalmú ételek fogyasztása. Azt tudjuk, hogy a rákos sejtek oxigéndús környezetben elpusztulnak. Klorofillal pedig rengeteg oxigént tudunk a sejtjeinkbe juttatni. 

A klorofill néhány előnyös tulajdonsága:

– segíti a máj tisztulását, erőteljes, természetes méregtelenítő, lúgosít

segít a vérsejteknek abban, hogy az oxigén a szervezetben mindenhova eljusson
antibakteriális hatása is van, tisztítja a beleket

– csökkenti a rákkeltő anyagok kötődését a DNS-hez a májban és egyéb szervekben

– segít a kalciumkövek lebontásában

– gyorsítja a sebek, sérülések gyógyulását, regenerálódását

A klorofill bevitelére remek lehetőség a zöld turmixok fogyasztása. Megéri!

A klorofillről.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés