Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Nem is hinnéd mikre képes a klorofill!

2021. 05. 12. 12:18:00 Veress Máté - HillVital

A vérben lévő hemoglobin oxigénből, szénből és nitrogénből épül fel, amelyek egy vas atomot fognak közre. A klorofill ugyanilyen felépítésű, azzal a különbséggel, hogy a vas atom helyett magnézium található benne. A klorofill „befogja” az éltető napenergiát, a zöld növények csodálatos módon „táplálkoznak” a Napból. A klorofill ugyanolyan fontos, mint a napfény.


Ha étrendünk klorofillban gazdag, és vasat is tartalmaz, szervezetünk nagyon egyszerűen tudja előállítani a hemoglobin molekulát. A klorofill rendkívül hatékony antioxidáns anyag, ezért is érdemes mindenféle zöld színű zöldségfélét fogyasztani. Sajnos a civilizált társadalmunkban egyre kevesebb” „zöldet” eszünk, pedig fontos lenne. A klorofill úgy vigyáz a testünkre, ahogy egy szerető anya a gyermekére. Minden szervünket tisztítja, gyógyítja. A zöld levelű növények magas ásványi anyag- és klorofilltartalmuk miatt a Föld legjobb lúgosító élelmiszerei! 


A klorofill tele van oxigénnel, mely kedvez a jó baktériumok szaporodásának. Ha nincs elegendő oxigén jelen a sejtjeinkben, akkor a „rossz” baktériumok veszik át az irányítást. De nemcsak ezért fontos a klorofilltartalmú ételek fogyasztása. Azt tudjuk, hogy a rákos sejtek oxigéndús környezetben elpusztulnak. Klorofillal pedig rengeteg oxigént tudunk a sejtjeinkbe juttatni. 

 

A klorofill néhány előnyös tulajdonsága:


– segíti a máj tisztulását, erőteljes, természetes méregtelenítő, lúgosít

segít a vérsejteknek abban, hogy az oxigén a szervezetben mindenhova eljusson
antibakteriális hatása is van, tisztítja a beleket

– csökkenti a rákkeltő anyagok kötődését a DNS-hez a májban és egyéb szervekben

– segít a kalciumkövek lebontásában

– gyorsítja a sebek, sérülések gyógyulását, regenerálódását
 

A klorofill bevitelére remek lehetőség a zöld turmixok fogyasztása. Megéri! Próbáld ki a HillVital Klorofitt Zöldmix italport ami magas klorofill, vitamin, ásványi anyag, enzim és rost tartalmának köszönhetően tökéletes napindító lehet az egész család számára!
 

A klorofill fontos hatásai.