Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A köszvény tünetei

A köszvény tünetei

Sági Zsolt - HillVital
2019. 06. 19. 14:49:00

A köszvény tünetei kilencszer gyakrabban jelentkeznek a férfiaknál, mint a nőknél. 

A pubertáskoron túl bárkit utolérhet, de a 75 év körülieknél fordul elő legtöbbször.

Az elhízás, az alkoholfogyasztás, a magas vérnyomás és a veseproblémák mind növelik a köszvény kialakulásának kockázatát.

A köszvény hirtelen jelenik meg. Elsősorban a nagylábujj ízületeiben jelentkezik, de a bokában, térdben, csuklóban, ujjakban és a könyökön is jelentkezhet. Nyilalló fájdalom jellemzi, melyet melegségérzet, duzzanat, vörös elszíneződés és érzékenység követ.

A megfelelő folyadékszint fenntartásával csökkenthető a köszvényes roham jelentkezésének a kockázata. Naponta minimum 2 l szénsavmentes víz fogyasztását javasolják. Köszvény esetén gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító természetes alapanyagú krémeket is alkalmaznak.

A köszvény oka lehet az ízület begyulladása, amit a húgysav kristályok okoznak.

A húgysav a nukleinsavak lebontásából származik. Normális esetben a húgysav jelen van a vérben és a vizelettel szokott ürülni. Akkor adódhat probléma ha a szervezet túl sok húgysavat termel, vagy a szervezet nem tudja a húgysavat üríteni. Olyan körülmények is kialakulhatnak az ízületekben amelyek kedveznek a húgysav kicsapódásának. Ebben a 3 esetben a húgysav képes kiválni az ízületekben apró kristályok formájában. Az első kettő esetben akár a vér húgysavszintje is magasabb lehet.

Amikor az egyik ízületben intenzív fájdalmat észlelsz, valamint az ízület meleg és érzékeny, akkor mindenképpen érdemes orvoshoz fordulni.

Ha nincs időben kezelve a köszvény, akkor egyre súlyosabbá válhat és ízületi károsodáshoz is vezethet. Vannak olyan körülmények amelyek megnövelik a köszvény kialakulásának a kockázatát. A köszvény azért alakul ki gyakrabban a férfiaknál, mert a húgysavszintjük eleve magasabb mint a nőké. A férfiaknál általában korábban szokott kialakulni a köszvény úgy 40-50 éves kor között.

Genetikai tényezői is lehetnek. Egy köszvényes betegnek a családjában már valószínűleg előfordult a köszvény másnál is. Reméljük tudtunk neked segíteni.

A köszvény egyik oka lehet a húgysav okozta ízületi gyulladás.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.