Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

A növényvilág csodája: a természetes fájdalomcsillapító szer

2022. 02. 28. 13:31:50 hillvital.hu

Míg régebben rengetegen hagyatkoztunk az orvosok által elrendelt fájdalomcsillapító készítmények használatára, addig mára már egyre többen ismerjük fel azt, hogy a növényi eredetű, természetes fájdalomcsillapító szerek használata is igen kedvező hatásokkal járhat.

Napról napra egyre több ember dönt úgy, hogy mesterségesen előállított vegyi anyagok helyett inkább az egészséges, növényi eredetű készítményeket választja. 

Ez nem véletlen, hiszen ma már olyan magas minőségű, 100 százalékban természetes növényi hatóanyagokat tartalmazó készítmények érhetőek el, amelyek hatása már-már vetekszik a méregdrága gyógyszerekével. A természetes fájdalomcsillapító szerek különösen nagy közkedveltségnek örvendenek. Ennek oka az lehet, hogy a természetes fájdalomcsillapító szerek nem rendelkeznek semmiféle mellékhatással, így hosszabb időn keresztül is lehet őket alkalmazni.

Ezzel szemben, az orvos által felírt fájdalomcsillapító szerekkel nem árt csínján bánni, hogy elkerülhessük a kellemetlen és olykor veszélyes következményeket, továbbá a mellékhatásokat tekintve is igen kockázatos eme szerek szedése.

A legtöbb esetben nem azzal van gond, hogy nem hatnak a gyógyszerek, hanem sokkal inkább azzal, hogy folyamatos szedésük mellett később kellemetlen és nem várt tünetek is jelentkezhetnek. Arról nem is beszélve, hogy milyen könnyedén meg is szokhatjuk azt, hogy csak bekapunk egy-egy szem gyógyszert.

Ezzel szemben, a természetes fájdalomcsillapító szerek nem okoznak függőséget, illetve mellékhatásokkal sem rendelkeznek, rendszeres, hosszú távú használat esetén sem.

A természetes fájdalomcsillapító szerekre bátran tekinthetünk úgy, mintha azok a növényvilág csodái volnának. Áldásos hatásuk már rövid távú használat esetén is érezhetőek és hasznosíthatóak. Fejfájásra, ízületi fájdalmakra, menstruációs panaszokra, illetve egyéb akut vagy krónikus fájdalmakra is, remekül használhatóak a növényi eredetű, természetes fájdalomcsillapítók. 
 

Természetes fájdalomcsillapító szerek