Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A sikeres fogyókúra egyik titka

A sikeres fogyókúra egyik titka

Sági Zsolt - HillVital
2021. 01. 18. 13:40:00

Sokan szeretnének sikeresen fogyókúrázni, de nem mindig sikerül.

 

Nézzünk néhány alapszabályt, vagyis milyen tényezők járulnak hozzá a sikeres fogyókúrához?

 

A fogyókúrának egyik fontos alapszabálya, törvényszerűsége van: kevesebb kalóriát kell fogyasztanunk, mint amire a szervezetünknek szüksége van.
 

Így lassan, de elfogy a lerakódott zsír. Először is tisztában kell lennünk azzal, hogy mennyi kalóriára van szükségünk.
 

Ez függ az életkortól, a nemtől és a mindennapi munkatevékenységtől.

Egy idősödő, szellemi munkát végző nőnek kevesebb kalóriára van szüksége, mint egy fiatalembernek, aki kemény fizikai munkát végez. Nézzünk néhány példát: egy fiatal szervezetnek kb. 2400 kalória bevitelére van szüksége, az időseknek 1800. A kalóriaérték kiszámításánál minden kalóriát fel kell írni, mert sok kicsi sokra megy, és csak így lesz pontos a számítás. Ebbe –a víz kivételével- a folyadékok is beszámítanak.
 

A fogyókúrázók szeszes italt nem fogyaszthatnak, mert az rengeteg kalóriát tartalmaz, különösen az édes likőrök. A sikeres fogyókúrának elengedhetetlen kelléke egy pontos konyhai mérleg. Vannak olyan mérlegek is, amelyekbe kódok alapján be lehet táplálni, hogy milyen élelmiszert mérünk vele, és már ki is írja a kalória mennyiségét.
 

A fogyókúrázóknak szükségük van egy megbízható testsúlymérlegre is. Ennek is megvannak az alapszabályai: Mindig azonos időpontban mérjük magunkat (lehetőleg étkezés előtt), mindig azonos öltözetben végezzük a mérést, mert ellenkező esetben nem lesz pontos az érték. Időközönként nem árt ellenőrizni a mérleget, mert elállítódhat, s akkor nem lesz pontos a testsúly lemérése. 
 

A sikeres fogyókúrához persze hozzájárul még az is, hogy rendszeresen mozogj valamit. Ajánlott a futás, az úszás, a séta, de az egyik legjobb a súlyzós edzés. Az étkezés is nagyon fontos szempont. Mindenképpen hanyagold a cukros és a zsíros feldolgozott ételeket. Fogyassz minél több zöldséget és gyümölcsöt, valamint érdemes a táplálkozásról beszélned egy szakemberrel aki összeállít egy személyre szóló étrendet.
 

Sikeres fogyás titka

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.