Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

A szemölcs gyógyítása

2020. 03. 30. 19:57:00 HillVital

Mivel nekünk történetesen nem érdekünk, hogy az emberek sokáig kínlódjanak egy problémával, ezért jöjjön most egy pofonegyszerű gyógymód a szemölcsre, ami működik.

Természetes, egyszerű, olcsó...

Nem tudom, mennyi ember életét keseríti meg a szemölcs. Nincs erre semmilyen számadatom. DE! Mindig onnan tudom, hogy valami nagy gondot jelent, amire valódi megoldás nincs – hiába a tudományos, „a genetika már csak ilyen” -féle szépítések –, hogy felbukkan valami csodálatos készítmény az országos médiumokban. Azokban a médiumokban, ahova bekerülni több százmillió forintos költségeket jelent. Na, ha valakinek megéri ezt az elképzelhetetlen pénzt „befektetni”, akkor biztos nem két embernek okoz gondot a szemölcs. Egyszerűen logikus. Mivel nekem történetesen nem érdekem, hogy az emberek sokáig kínlódjanak egy problémával, ezért most elárulok egy pofonegyszerű gyógymódot a szemölcsre, ami működik.

Azért gondoltam, hogy megírom ezt a cikket, mert a közelmúltban egy nagyon-nagyon tanulságos élményben volt részem.

 

Akik ismernek, tudják, akármerre járok a világban, egyfolytában csak arról beszélek, hogy az egészség nem bonyolult, a természet nem lett elavult, egy csomó működő, természetes eszköz létezik, és nem kell feltalálni azt, ami már létezik. És így, és úgy, és ezt kell, meg azt kell csinálni… Habzó szájjal fröcsögöm a himnuszokat, az okosságokat. Aztán egy napon a Budai Peti talpán megjelenik egy barátságtalan szemölcs. Eleinte nem is vettem róla tudomást, majd elmúlik! Aztán teltek a napok-hetek, és az egész egyre rosszabb lett. Emlékszem, hogy a Bükkben voltunk a barátokkal túrázni, és a jobb talpam oldalán lévő szemölcs annyira bökte már a talpamat, hogy a kavicsos úton alig tudtam gyalog végigmenni. Elegem lett, és eldöntöttem, hogy nem osztozom a talpamon, a szemölcsnek mennie kell.

Aztán elkövettem egy óriási hibát. Ugye, nagyon sokat tudok az emberi testről, a működéséről, az egészségről, a gyógynövényekről, és így tovább. Azt gondolnád, hogy „Öregem, ennek a csávónak aztán semmiség egy nyavalyás szemölcs”. És tudod, mit? Igazad van! Ha szemölcsproblémával fordulnál hozzám, biztosan tudnék segíteni. De a saját esetemben elkövettem egy súlyos hibát: letértem a jól bevált, biztonságos, eredményes útról.

Egyik este otthon voltunk a feleségemmel, mindenki végezte dolgát, és a háttérben a tévé reklámokat köpködött a nappaliba. Az egyik megragadta a figyelmemet, mégpedig egy olyan készítmény, amely pillanatok alatt eltüntetni a szemölcsöt. Nem gyógyszer, nem kenőcs, nem tapasz, hanem egy szemölcsfagyasztó! WOW! Szemölcsfagyasztó! Mekkora találmány! Hagyjuk is az uncsi, bevált természetes megoldásokat, hiszen ez itt maga a tudományos fantasztikum! Elég a konzervativizmusból! Legyünk innovatívak, modernek! Ezt kipróbálom, pont erre van szükségem! Csak ráteszem, sitty-sutty, volt szemölcs, nincs szemölcs. Ennyi. Másnap felvillanyozva elmentem a gyógyszertárba. Nagyon fura érzés volt, mert talán 10 éve is van, hogy vásárlási szándékkal mentem gyógyszertárba. Mondom a hölgynek, hogy szemölcsfagyasztót szeretnék, amit a tévében láttam. Azt mondja, 6 000 Ft lesz. Uh, megkérik az árát, de hát ez a tudomány. A tudomány nem olcsó. A fejlettség, a haladás pénzbe kerül. Hadd szóljon!

Körülbelül 1 hónapig használtam, és szerencsétlenkedtem ezzel a csodálatos eszközzel, de 1 hét után már a mosoly nem volt őszinte az arcomon, és a tudomány varázsa elpárolgott. Nem haladtam vele semmire, a szó szoros értelmében. Ugyanott voltam, mint előtte. Nagyon mérges voltam – magamra. Durrogtam egy sort a feleségemnek, de végül villámként hasított belém, hogy az egészet én okoztam magamnak, hiszen az elejétől fogva tudtam, hogy mi a jól bevált, bizonyított, működő megoldás.

Ez a vérehulló fecskefű.

Elmentem a közeli gyógynövényszaküzletbe, azt hiszem 2500 Ft-ért vettem egy üvegcse vérehullófecskefű- tinktúrát. Elkezdtem használni, és 4-5 nap alatt odalett a szemölcs, és vele minden mérgem is. Ez túl egyszerű. Nem annyira izgalmas, nem annyira tudományos, semmi tűzijáték, csak mindössze annyi, hogy történetesen EZ elvégzi a munkáját. Hatékony, olcsó, biztonságos. Ezt nyújtja a természet. A vérehulló fecskefüvet nem a múlt hónapban okoskodták ki egy laborban, és a gyógynövényeket sem most nevezték el GYÓGY növényeknek.

Tehát nem hiába szajkózom én: az egészség nem bonyolult, a természet nem lett elavult, és nem kell feltalálni azt, ami létezik…

Tartalomhoz tartozó címkék: hír szemölcs szemölcs eltüntetése