Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A szemölcs gyógyítása

A szemölcs gyógyítása

HillVital
2020. 03. 30. 19:57:00

Mivel nekünk történetesen nem érdekünk, hogy az emberek sokáig kínlódjanak egy problémával, ezért jöjjön most egy pofonegyszerű gyógymód a szemölcsre, ami működik.

Természetes, egyszerű, olcsó...

Nem tudom, mennyi ember életét keseríti meg a szemölcs. Nincs erre semmilyen számadatom. DE! Mindig onnan tudom, hogy valami nagy gondot jelent, amire valódi megoldás nincs – hiába a tudományos, „a genetika már csak ilyen” -féle szépítések –, hogy felbukkan valami csodálatos készítmény az országos médiumokban. Azokban a médiumokban, ahova bekerülni több százmillió forintos költségeket jelent. Na, ha valakinek megéri ezt az elképzelhetetlen pénzt „befektetni”, akkor biztos nem két embernek okoz gondot a szemölcs. Egyszerűen logikus. Mivel nekem történetesen nem érdekem, hogy az emberek sokáig kínlódjanak egy problémával, ezért most elárulok egy pofonegyszerű gyógymódot a szemölcsre, ami működik.

Azért gondoltam, hogy megírom ezt a cikket, mert a közelmúltban egy nagyon-nagyon tanulságos élményben volt részem.

Akik ismernek, tudják, akármerre járok a világban, egyfolytában csak arról beszélek, hogy az egészség nem bonyolult, a természet nem lett elavult, egy csomó működő, természetes eszköz létezik, és nem kell feltalálni azt, ami már létezik. És így, és úgy, és ezt kell, meg azt kell csinálni… Habzó szájjal fröcsögöm a himnuszokat, az okosságokat. Aztán egy napon a Budai Peti talpán megjelenik egy barátságtalan szemölcs. Eleinte nem is vettem róla tudomást, majd elmúlik! Aztán teltek a napok-hetek, és az egész egyre rosszabb lett. Emlékszem, hogy a Bükkben voltunk a barátokkal túrázni, és a jobb talpam oldalán lévő szemölcs annyira bökte már a talpamat, hogy a kavicsos úton alig tudtam gyalog végigmenni. Elegem lett, és eldöntöttem, hogy nem osztozom a talpamon, a szemölcsnek mennie kell.

Aztán elkövettem egy óriási hibát. Ugye, nagyon sokat tudok az emberi testről, a működéséről, az egészségről, a gyógynövényekről, és így tovább. Azt gondolnád, hogy „Öregem, ennek a csávónak aztán semmiség egy nyavalyás szemölcs”. És tudod, mit? Igazad van! Ha szemölcsproblémával fordulnál hozzám, biztosan tudnék segíteni. De a saját esetemben elkövettem egy súlyos hibát: letértem a jól bevált, biztonságos, eredményes útról.

Egyik este otthon voltunk a feleségemmel, mindenki végezte dolgát, és a háttérben a tévé reklámokat köpködött a nappaliba. Az egyik megragadta a figyelmemet, mégpedig egy olyan készítmény, amely pillanatok alatt eltüntetni a szemölcsöt. Nem gyógyszer, nem kenőcs, nem tapasz, hanem egy szemölcsfagyasztó! WOW! Szemölcsfagyasztó! Mekkora találmány! Hagyjuk is az uncsi, bevált természetes megoldásokat, hiszen ez itt maga a tudományos fantasztikum! Elég a konzervativizmusból! Legyünk innovatívak, modernek! Ezt kipróbálom, pont erre van szükségem! Csak ráteszem, sitty-sutty, volt szemölcs, nincs szemölcs. Ennyi. Másnap felvillanyozva elmentem a gyógyszertárba. Nagyon fura érzés volt, mert talán 10 éve is van, hogy vásárlási szándékkal mentem gyógyszertárba. Mondom a hölgynek, hogy szemölcsfagyasztót szeretnék, amit a tévében láttam. Azt mondja, 6 000 Ft lesz. Uh, megkérik az árát, de hát ez a tudomány. A tudomány nem olcsó. A fejlettség, a haladás pénzbe kerül. Hadd szóljon!

Körülbelül 1 hónapig használtam, és szerencsétlenkedtem ezzel a csodálatos eszközzel, de 1 hét után már a mosoly nem volt őszinte az arcomon, és a tudomány varázsa elpárolgott. Nem haladtam vele semmire, a szó szoros értelmében. Ugyanott voltam, mint előtte. Nagyon mérges voltam – magamra. Durrogtam egy sort a feleségemnek, de végül villámként hasított belém, hogy az egészet én okoztam magamnak, hiszen az elejétől fogva tudtam, hogy mi a jól bevált, bizonyított, működő megoldás.

Ez a vérehulló fecskefű.

Elmentem a közeli gyógynövényszaküzletbe, azt hiszem 2500 Ft-ért vettem egy üvegcse vérehullófecskefű- tinktúrát. Elkezdtem használni, és 4-5 nap alatt odalett a szemölcs, és vele minden mérgem is. Ez túl egyszerű. Nem annyira izgalmas, nem annyira tudományos, semmi tűzijáték, csak mindössze annyi, hogy történetesen EZ elvégzi a munkáját. Hatékony, olcsó, biztonságos. Ezt nyújtja a természet. A vérehulló fecskefüvet nem a múlt hónapban okoskodták ki egy laborban, és a gyógynövényeket sem most nevezték el GYÓGY növényeknek.

Tehát nem hiába szajkózom én: az egészség nem bonyolult, a természet nem lett elavult, és nem kell feltalálni azt, ami létezik…

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: hír szemölcs szemölcs eltüntetése
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés