Menü

Szépségápolás a megfelelő időben

Sági Zsolt - HillVital
2019. 06. 19. 15:36:00

Minden szervezetnek van egy ritmusa. Nem árt odafigyelni erre, s mindig a megfelelő időben bevetni a különböző szépségápolási módszereket.

Az alábbiakban leírunk egy teljes egész napi rutint, hogy minden fontos szépségápolási dolog beleférjen a napba.

6.00-9.00 óra: Ébreszd a bőröd! Reggel egy hideg vizes arcmosással felébresztheted a bőröd, ugyanis a hideg víz élénkíti a vérkeringést. Ha fáradtnak érezzük magunk, akkor ezt a folyamatot nyugodtan hajtsuk végre a nap többi szakában is.

Ha a szemeid bedagadtak, segíthet a hideg kanál. Tarts a hűtőben néhány kiskanalat. Reggel tedd a domború részével a szemedre, és tartsd ott, amíg a kanál át nem melegszik, majd cseréld le egy hidegre.

9.00-13.00 óra: Itt az igazítások ideje! 11 óra felé történik a legnagyobb faggyútermelés. Itasd le a fölösleges zsírt az arcodról, majd hidratáld a bőröd valamilyen természetes alapanyagú krémmel. A természetesség fontos, ezért a testápolók és a krémek választása esetén is törekedjünk a természetes összetevőkre. Végül is nem szeretnénk, hogy a várt eredménye ellenkezője történjen. Ugye?

13.00-16.00 óra: Fájdalommentes szőrtelenítés! Két óra után beindul a boldogsághormon termelése, ilyenkor vagyunk a legkevésbé érzékenyek a fájdalmakra. Ha teheted, ilyenkor végezd a szőrtelenítést, a szemöldök kiszedését.Ha teheted, ilyenkor végezd a szőrtelenítést, a szemöldök kiszedését. Érdemes a hétvégi, vagy a szabadnapokra időzíteni.

16.00-19.00 óra: Eljött a bőr táplálásának ideje! Adj a bőrödnek belső „muníciót”, egyél vitaminban és ásványi anyagokban gazdag gyümölcsöket! 5 után jön el a bőrradírozás ideje, ekkor felgyorsul az elhalt hámsejtek leválása. Ezt megteheted egy Aloe Vera maszkkal. Este 6 után a legideálisabb a sporttevékenység. A vérkeringés felgyorsulása a bőrnek is jót tesz.

19.00-22.00 óra: Itt a lazítás ideje! Vegyél egy jó stresszoldó fürdőt, melybe tehetsz különféle illóolajokat. Ilyenkor már ne egyél, a késői vacsora ugyanis megzavarja az anyagcserét, s ez kedvez a pattanások kialakulásának.

22.00-6.00 óra: Éjszakai támogatás! Éjjel megújul a bőr. Támogasd éjszakai tápláló bőrnyugtató krémekkel. 

Szépségápolás a napszaknak megfelelően.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés