Menü

Ez mentheti meg a szívedet és az érrendszeredet!

Veress Máté - HillVital
2020. 04. 28. 13:39:00

Nagyon sokan tudják, hogy a szúrós szagú galagonya, ez a nagyon hosszú életű cserje lehet a szív megmentője. 

Már az antik világban is ismert volt a gyógyító hatásáról, de akkor még csak inkább köszvény gyógyítására használták.

A 17. századtól kezdve már a vérnyomás csökkentésére és még szívpanaszokra is használták az orvosok. A galagonya a rózsafélék családjába tartozik és többféle változata és alfaja létezik. Itt Magyarországon a cseregalagonya és az egybibés a leggyakoribb. A virága nagyon fehér és illatos valamint 5 sziromlevélből áll. Mindkét faja a rózsafélék családjához tartozik.

A galagonya az egyik legjobb szíverősítő gyógynövény. Csökkenti a vérnyomást, a koleszterint is és megelőzi az érelmeszesedést is. A galagonyát egész nyugodtan lehet használni vérnyomás problémákra és szívpanaszokra is. Évszázadokkal ezelőtt köszvény ellen használták a galagonyát.

A galagonya a rózsafélék családjába tartozik és sokféle változata ismert.

A virága fehér és illatos, 5 sziromlevélből áll. A galagonya a szív legjobb gyógyelixírje, nagyon jó szívelégtelenség illetve szívritmuszavar esetén. Nagyon jó értágító valamint artériás görcsök ellen is rendkívül hatásos. A benne található hatóanyagok serkentik a szív működését, a keringést, a vérnyomást és a koleszterinszintet is csökkenti. Nagyon jó nyugtató hatással is rendelkezik. Ezt akár hosszú távon is fel lehet használni fiataloknak és idősebbeknek is.

A galagonya nagyon jó szíverősítő és még szívnyugtató is.

Rendkívül jótékony hatásai vannak, fáradtságra és a stressz legyőzésére is ajánlott. Serkenti a szívizom vérellátását. A belőle készült tea nagyon jó értágító hatással van és még vérnyomáscsökkentő hatása is van. Enyhíti a vérkeringési problémákat és még az érelmeszesedés kialakulását is visszaszorítja. Fogyasztható terhesség alatt is. A galagonya hat a központi idegrendszerre is, ezért enyhíti a szédülést és a szorongást. Oldja a stresszt és altató hatása is van. Változó korban hozzájárul a hangulatváltozások legyőzésére. 

Ez mentheti meg a szívedet és az érrendszeredet!

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Közeledik a jó idő és vele együtt az erősödő visszér fájdalmak is! Az ingyenes letölthetö e-bookból most megtudhatod, hogy ez miért van, valamint mit lehet tenni ellene!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.