Menü

Mit tud egy tökéletes ekcéma kenőcs? Szakértőnk elmondja

Sági Zsolt - HillVital
2020. 03. 24. 08:43:00

Az ekcéma egy nagyon kellemetlen bőrprobléma aminek mindenki rögtön véget vetne.

De hogyan is alakul ki ez a nagyon kellemetlen betegség.

A kontakt ekcéma a bőrre került vegyszer közvetlenül károsítja a bőrt és így okoz ekcémát és allergiás úton is kifejti a hatását. Van az irritatív ekcéma is amit valamilyen lúg, sav, szerves oldószerek szokták okozni. Ezek közvetlenül károsítják a hámsejteket. Mondjuk egy allergiás kontakt esetén kiválthatja a tünetet fémmel, hajfestékek és egyes gyógyszerek is. Többszöri találkozás után túlérzékenységet okozhat a bőrben.

Sajnos nagyon makacs betegség az ekcéma.

Egyes formái teljesen gyógyíthatóak ám vannak egyes formái amelyeket csak tünetmentességig lehet gyógyítani, ezt is csak úgy, hogy gondosan kerülöd a kiváltó okokat és rendszeres bőrápolással. A bőr ápolása nagyon fontos pont az ekcéma esetén. Az ekcémát a stressz is könnyedén fellobbanthatja, ezért minden stresszt érdemes kerülni vagy stresszkezelő technikákat is érdemes megtanulni.

Mielőtt megtudnád, hogy milyen is egy kiváló ekcéma krém előtt adunk néhány tippet az ekcéma hatásos kezelésére és a hatásos együttélésre vele.

Ajánlott a pamut ruha viselése
Viselj természetes, pamut alapú ruhákat ha megteheted. Kerüld el a műszálas és gyapjú ruhákat, különösen azokat amelyek a bőrrel közvetlenül érintkeznek.

Inkább zuhanyozz!
Nem igazán ajánlott hosszú ideig áztatni a bőrödet ekcéma esetén. Éppen ezért egy kádfürdő helyet zuhanyozz inkább.

Ekcémásoknak ajánlott természetes termékeket használj!
Nagyon fontos, hogy gyógynövényes termékeket használj ekcéma esetén.

Hidratálj rendszeresen!
Ekcéma esetén naponta kell a bőrödet hidratálnod. Száraz bőr esetén ajánlott a zsírozó bőrápoló termékek használata.

Ne alkalmazz mesterséges összetevőket!
Olyan kozmetikai terméket ne használj ami vegyszereket, mesterséges illatanyagokat tartalmaz.

Érdemes elkerülnöd a nagyon fűszeres ételeket!
Az ételedben legyen minél több friss összetevő, ne fogyassz tartósított ételt, kerüld a mesterséges ízfokozókat és az adalékanyagokat.

 

A legjobb ekcémára javasolt termék a Dermasoft balzsam lehet a számodra is, mivel minden megtalálható benne ami egy ekcémás terméknek szüksége van. 13 gyógynövényt tartalmaz ami nem kis szám és ezek a gyógynövények gondosan lettek összeválogatva. Nem tartalmaz semmiféle vegyszert és mesterséges anyagot, vagyis 100%-ban természetes összetevőkből készült.

Mit tud egy tökéletes ekcéma kenőcs? Szakértőnk elmondja

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.