Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Folyton fáradt vagyok!

Folyton fáradt vagyok!

Sági Zsolt - HillVital
2020. 02. 24. 11:34:00

Reggelente fáradtan ébredünk, s egész nap levertek vagyunk?
 

Semmi energiánk? Milyen okok állhatnak a háttérben?

Túl rövid alvásidő: A felnőtteknek napi 7 óra alvás az ideális. Egy jó napirenddel talán időben ágyba kerülhetünk, és kipihenhetjük magunkat.
 

Rossz táplálkozási szokások: Sokan napközben nem étkeznek pontosan, ezért este próbálják pótolni az elmaradt étkezést. Egy kiadós vacsora után tele hassal csak forgolódunk az ágyban. Napi több kisebb étkezéssel elkerülhetjük, hogy farkaséhesen érjünk haza. Napközben az éhség miatt leeshet a vércukorszintünk, így fáradtak vagyunk.
 

Ásványi anyag- és vitaminhiány: Ez is okozhat fáradtságot. Figyeljünk a pótlásra! Vegyük figyelembe, hogy napjaink zöldségeiben és gyümölcseiben jóval kevesebb vitamin és ásványi anyag van, mint évtizedekkel ezelőtt.
 

Horkolás: Ne feledjük, hogy a horkolás nemcsak az alvótársat zavarhatja, hanem magát a horkolót is. Nem beszélve az éjszakai légzéskimaradásról. Ez akár életveszélyes is lehet. Éjszaka többször felébredhet az ember, s ezek a mikrofelébredések kimerültséget, állandó fáradtságot okozhatnak.
 

Egyéb betegségek: Különböző betegségek is okozhatnak fáradtságot: vérszegénység, a pajzsmirigy alulműködése, depresszió vagy akár szívbetegség. Ilyenkor az alapbetegség kezelése hozhat eredményt.
 

Stressz és koffein: A fokozott stressz önmagában is okozhat alvászavart. De ha a napközben fellépő fáradtságot koffeinnel kezeljük, azaz egy rakás kávét iszunk, nem vezet eredményre. Ráadásul emelkedik a pulzusszámunk, a vérnyomásunk, így csak tovább fokozódik az idegesség. A stressz csökkentésére legjobb a rendszeres mozgás. 
 

A mozgásszegény életmód csak csökkenti az energiaszintet nem pedig növeli. Heti 150 perc kardioedzésre mindenkinek szüksége lenne valamint heti kétszer 20-30 perc izomfejlesztésre is. Ha hosszú évekig nem edzettél, akkor kezdésnek egy kevésbé intenzív edzés is megteszi.
 

Folytonos fáradtság.

 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés