Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Álmatlanság gyötör?

Álmatlanság gyötör?

Sági Zsolt - HillVital
2020. 02. 24. 11:51:00

Az az egyik legrosszabb dolog, mikor egy hosszú, fárasztó nap után, lefekvésnél egyszerűen nem tudsz elaludni.
 

Szerencsére van rá megoldás, de először nézzük meg, hogy mi az álmatlanság és mitől alakul ki. Álmatlanság az, amikor az emberi szervezet ideiglenesen elveszti azon képességét, hogy aludni, pihenni tudjon. Az álmatlanság általában elalvási zavar képében jelentkezik. Kutatók szerint 50 %-kal gyakoribb a hölgyek körében az álmatlanság, mint a férfiaknál.

Mik az álmatlanság okozói?

 • Reflux betegség
 • Asztma
 • Egyéb allergiák
 • Diabétesz
 • Gyomorégés
 • Éjszakai munka
 • Alvás közbeni légzés kimaradás
 • Alkohol, dohányzás
 • Késleltetett alvási fázis szindróma
 • Előrehozott alvási fázis szindróma
 • Narkolepszia

Álmatlanság ellen citromfű!
 

A citromfüvet sokféle betegség gyógyítására használják a gyógyászatban, főleg idegesség és álmatlanság leküzdésében vált ismertté. Emiatt rendkívül jó nyugtató és görcsoldó. A növény hasznos vegyületei javítják az epeműködést, miközben megnyugtatják a gyomrot is. Ha ilyen panaszaid vannak, ne a szintetikus gyógyszerért nyúlj, hanem inkább igyál egy nagy bögre citromfű teát. Ha el akarod kerülni az álmatlanságot, akkor 3 órával lefekvés előtt már ne egyél valamint este se fogyassz alkoholt.

Nagyon fontos a rendszeres testmozgás is. Érdemes legalább fél órát mozogni minél többet egy héten. A mozgás legyen intenzív mindenképpen. Ha nem tudsz az edzéstől elaludni, akkor inkább mozogj reggel vagy délután. A különböző relaxációs tevékenységek is nagyszerűek lehetnek. Ezek oldják a fizikai feszültséget és segítik az elalvást is. Ne járjon folyton azon az eszed, hogy ma sem fogsz tudni aludni, hanem próbáld meg éppen az ellenkezőjét gondolni.

Nagyon sokat segíthet az elalvásban ha a hálószobád csendes, sötét és rendezett. Ha kell, akkor tegyél fel vastagabb függönyöket vagy húzd akár távolabb az ágyat az ablaktól. Érdemes egy napirendet is bevezetni. Próbálj meg minden este ugyanakkor lefeküdni és minden reggel ugyanakkor felkelni még a hétvégén is.

 

Álmatlanság ellen

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés