Menü
FIGYELEM! SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ünnepi szállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Értesítjük hogy a karácsonyi időszak miatt a futárszolgálatnál rendkívül megnövekedett a csomagszám, ezért nem tudjuk megígérni a 24 órás szállítást, előfordulhat 2-3 munkanapos késés. Abban az esetben ha reggel kap sms-t és/vagy emailt arról, hogy szállítja a futár, akkor fog érkezni. Ha nem kap ilyen üzenetet, akkor kérem ne várja a csomagot.
Ügyfélszolgálat: 0642/783-718; info@hillvital.com

Türelmét megköszönve, HillVital csapata

ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Mit kell tudni a tyúkszemről?

Mit kell tudni a tyúkszemről?

Veress Máté - HillVital
2021. 05. 26. 11:49:00

A tyúkszem leggyakoribb előfordulási helye a lábujjak felső része, de talpon is előfordulhat. Általában a helytelen cipőviselet következtében alakul ki.

 

Mint minden lábproblémát, a tyúkszemet is könnyebb megelőzni, mint kezelni. Lábunk egészsége érdekében válasszunk kényelmes cipőt!

 

Fontos, hogy a lábbeli legyen a lábunk formájához illő, ugyanis egyrészt a rendszeres irritáció okozza a tyúkszemet. Egy kényeztető lábfürdő remekül pihenteti a lábat, és közben felpuhul a talp bőre is. A tyúkszemnek ezt a fajtáját lehet tyúkszemtapasszal kezelni.

 

A lényeg, hogy a tapaszokat rendszeresen, 1-2 naponta le kell cserélni, majd az elhalt bőrsejteket óvatosan ledörzsölni. Ezáltal a bőrt új bőrsejtek termelésére ösztönözzük, a tyúkszem belülről kifelé tolódik, így hamarosan eltüntethető lesz.
 

A tyúkszem másik fajtáját vírus okozza. Maga a vírus lábon lévő sérülések miatt juthat be a szervezetbe. Ebben az esetben is a megelőzés a fontos! Megfelelő lábápolással, lábhigiéniával elejét lehet venni a vírus okozta tyúkszem kialakulásának. A tyúkszem kezelésére ebben az esetben a tapaszok nem hatásosak. Ilyenkor a megoldást vírusellenes szerek alkalmazása jelentheti. 
 

Házilag is felléphetünk a tyúkszem ellen. Ilyen például a hagyma- vagy citrompakolás. Hasznos lehet a bőr puhítására a jótékony gyógynövény-kivonatos vagy sós lábfürdő, amely felpezsdíti a láb keringését. A felázott, felpuhult bőrön könnyebb ledörzsölni a kialakulóban lévő bőrkeményedéseket, majd tápláló krémmel meg lehet akadályozni ezek újbóli megjelenését. De hatásos lehet, ha egy félbe vágott mazsolaszemet ragtapasszal a tyúkszemre rögzítünk, melyet naponta cserélünk. A tyúkszem teljesen felpuhul, és eltávolíthatóvá válik. Ha lehet, bízzuk ezt szakemberre!
 

Tudj meg néhány fontos dolgot a tyúkszemről.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.