Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Aurumflex balzsam terhesség alatt

2019. 07. 17. 15:13:00 Sági Zsolt - HillVital

Az Aurumflex balzsam egy aranyérkrém amely igen jó visszajelzésekkel rendelkezik.

A gyakran feltett kérdések között azonban megtalálható, hogy lehet-e az Aurumflex balzsamot terhesség alatt használni?

Mivel az Aurumflex balzsam csakis természetes, gyógynövényes összetevőkből áll, a válasz igen. Az Aurumflex balzsam 15 gyógynövény magas hatóanyag tartalmával nyújt segítséget az aranyeres panaszok kezelésében.

Ez a 15 gyógynövény a következő: Aloe vera, eukaliptusz, feketenadálytő, fűzfakéreg, grapefruit, körömvirág, kamilla, kurkuma, levendula, libapimpó, menta, pásztortáska, szegfűszeg, szőlőmag, vadgesztenye.

Amennyiben e gyógynövények bármelyikére allergiásak vagyunk, akkor nem ajánlott a krém használatát. Használat előtt érdemes bőrpróbát végezni, ugyanis koncentrált illóolaj tartalmának köszönhetően a balzsam egyeseknél bőrpírt okozhat. Más esetben az Aurumflex balzsamot tisztálkodást követően ajánlott alkalmazni, a problémás helyen. Nagyjából babszemnyi mennyiséget vigyünk fel a területre. Naponta kétszer alkalmazzuk, reggel és este. Óvatosan masszírozzuk be, amíg teljesen fel nem szívódik, majd ha végeztünk, alaposan mossunk kezet!

Ügyeljünk arra, hogy a balzsam szembe, környékére és szájba ne kerüljön! Ha ez mégis előfordulna, akkor bő vízzel mossuk ki.

Mivel a balzsam a gyógynövényeknek köszönhetően természetes színezőanyagokkal rendelkezik, ezért előfordulhat, hogy elszínezi a fehérneműt.

Bár az Aurumflex balzsam terhesség alatt is használható, figyeljünk oda arra, hogy a szülést követően a kisgyermektől el legyen zárva. Továbbá kerüljük, hogy a kisgyermek a balzsammal, illetve annak illóolajával érintkezzen! Mivel a kisgyermekek még kifejletlen immunrendszerrel rendelkeznek, ezért a magas hatóanyag tartamú balzsam könnyedén okozhat számukra allergiás reakciót. Annak érdekében, hogy ezt elkerüljük, a balzsam használata után fokozottan figyeljünk oda a kézmosás alaposságára!

A balzsamot gyermekektől elzárva, legfeljebb 25°C alatt, de több, mint 10°C felett tároljuk. Hűtőben ne tároljuk, ugyanis a 10°C alatt hőmérséklet hatására csökkenhet a hatóanyagok hatása.

Esetleges illóolaj kicsapódás a készítmény felületén természetes jelenség. Ilyenkor fel kell kavarni a készítményt!

Aurumflex balzsam terhesség alatt