Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A rettegett kór

A rettegett kór

Veress Máté - HillVital
2019. 05. 20. 07:35:00

A kórképet 1906-ban Alois Alzheimer ismertette. A róla elnevezett betegség leggyakoribb oka a demencia, azaz az öregségi elbutulás. Sokan – persze hibásan - az öregedés velejárójának tekintik a romló szellemi képességet. Ez azonban nem feltétlenül van így.
 

Az Alzheimer-kór idegsejt-pusztulással járó betegség. A betegek eleinte csak feledékenynek tűnnek. Az első gondolkodásbeli zavarok akár már 40 éves kor körül is jelentkezhetnek, a tünetek a betegség előrehaladtával súlyosbodnak. Ez a rettegett kór lényegében egy fokozatosan súlyosbodó mentális hanyatlás

Tünetei: zavartság, ingerlékenység, nyugtalanság, hangulatváltozás, a rövid és hosszú távú emlékezet zavara, ügyetlenség, gondolkodászavar, erőszakosság. A beteg étvágya romlik, nem tud aludni, helyette járkál, nem találja a helyét. Kialakulhatnak enyhe képzelődések, téveszmék. A nagyon súlyos állapotú Alzheimer-kóros betegekre jellemző, hogy nem tartják vizeletüket, nem tisztálkodnak. Végül előfordulhat, hogy a beteg nemcsak önellátásra nem képes, de nem tud gondolkozni, beszélni sem.

A betegség pontos oka ma még ismeretlen. Mivel a tüneteket más betegség is okozhatja, így nagyon nehéz diagnosztizálni az Alzheimer-kórt.  A betegség mechanizmusa sem ismeretes eléggé, így a kezelése sem. Tehát teljes gyógyulásról nem beszélhetünk, de különböző alternatívákkal a betegség lassítható, a gyors hanyatlás megfékezhető.


A betegség súlyosbodását késlelteti, ha az ember „tornáztatja az agyát", azaz szellemi tevékenységet végez, gondolkozik. Ebben a családtagok sokat tehetnek. Ha beszélgetnek velük, gondolkodásra késztetik őket, játszanak velük, bevonják őket a mindennapi tevékenységbe. Ezekkel a betegség kialakulását késleltethetjük. De megelőzésként az is jó, ha elegendő E-vitaminban gazdag ételt fogyasztunk. Az is jó út, ha kevesebbet idegeskedünk, vagyis megpróbáljuk a stresszt kiiktatni az életünkből. A nők gyakrabban betegszenek meg Alzheimer-kórban, mint a férfiak.

Gyógynövényekkel is hatékonyan felléphetünk e rettegett kór ellen. Legközelebb ezzel folytatjuk.
Ismerd meg az alzheimer kór tüneteit.

 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés