Menü

A leggyakrabban előforduló tünetek amelyek aranyérre utalnak

Veress Máté - HillVital
2021. 09. 23. 10:18:00

Az aranyér tünetei könnyedén észrevehetőek, ám vannak olyan tünetei is amelyek nem igazán erre utalnak rögtön. A aranyeresség az egyik leggyakoribb végbél környéki betegség.


Érdemes tudni, hogy az aranyérnek stádiumai vannak amikre fontos odafigyelni. Értelemszerűen meg kell előzni a stádiumokat és ha valaki az utolsóban van, akkor ott már műtéti beavatkozás segíthet.


Nézzük is milyen stádiumok vannak:

 

Első stádium: Ebben a stádiumban egy megnagyobbodott, általában tünetmentes aranyeres csomó jön létre a végbélnyílás közelében. Ha van is tünet, akkor nagyon enyhe és csak időnként jelentkezik székeléskor. Lehet ez a tünet idegentest érzés, viszketés, fájdalom és enyhe vérzés is akár.
 

Második stádium: A következő fokozat már sokkal intenzívebb fájdalommal jár a végbél tájékán. A nagyobbodó csomók miatt egyre gyakrabban jelentkezik a vérzés székeléskor.
 

Harmadik stádium: Ebben a stádium az aranyeres csomó már nem húzódik vissza. Minden alkalommal észlelhető a vérzés székeléskor és már fájdalommal is jár. Szövődmény is kialakulhat ilyenkor méghozzá nyálkahártyagyulladás formájában.
 

Negyedik stádium: Ebben a stádiumban az aranyér tünetei már elég súlyosak. A végbélből kifordult csomó már helyezhető vissza. Mindennapos a vérzés és a fájdalom mértéke magas. Szövődmény lehet a gyulladás valamint az aranyeres krízis amihez akár láz is társulhat. Ilyenkor már sebészeti eljárás szükséges.
 

Ha te is tapasztalod magadon a felsorolt tünetek közül valamelyiket, ha nem is mindet, akkor nagy valószínűséggel aranyér áll mögötte. Nem érdemes habozni és késlekedni. Nagyon fontos a természetes aranyeres balzsam használata, ha még csak az első stádiumban vagy. Erre tudjuk neked ajánlani az Aurumflex Extra balzsamot. Amennyiben viszont már a magasabb stádiumokban (de már az elsőben is ajánlott orvoshoz fordulni) vagy, akkor mindenképpen el kell menned egy szakemberhez. Ne feledd el, hogy egyáltalán nem szégyen aranyérrel segítséghez fordulni, hiszen nagyon sok ember küzd vele az élete során. Ne várd meg míg nagy lesz a baj!


Az aranyér tünetei.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.