Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Tippek az egészséges életmódhoz

Tippek az egészséges életmódhoz

Sági Zsolt - HillVital
2017. 03. 22. 15:46:00

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt kap az egészséges életmód, sajnos azonban még mindig nem eleget, így talán könnyebben elérhetjük ezt, ha megfogadunk néhány tippet!

A következő jó tanácsokat nem győzzük eleget mondani, hangsúlyozni:

Megfelelő táplálkozás

Nagyon fontos, hogy étrendünk tartalmazzon sok zöldséget, gyümölcsöt, fehérjét, tejterméket (tej nem) és zsíros húsféléket. Kerüljük a hipermarketek kész- és félkész ételeit. A fehérlisztet és -cukrot cseréljük le egészséges alternatívákra.

Megfelelő mennyiségű víz

Felejtsük el a szénsavas italokat és a cukros üdítőket. A napi folyadékbevitel elsősorban víz, zöldséglevek, levesek vagy gyógyteák legyenek.

Rendszeres mozgás

Manapság sokan nem szentelnek elég figyelmet a rendszeres mozgásra. Pedig heti minimum 3 alkalommal muszáj legalább 30 percet szentelni aktív mozgásra. Rövid időn belül érzékelni fogjuk a változást fizikálisan, de a közérzetünk is nagyban fog javulni, sőt a stressztől is könnyedén megszabadulhatunk.

Pihentető éjszakai alvás

Nagyon fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás mindennap.  Ahhoz, hogy a testünk és az elménk megfelelően tudjon működni, erre óriási szükség van. Átlagosan napi 7-8 óra alvás a megfelelő. Fontos, hogy a munka és a szabadidős tevékenységek között is legyen egy kevés idő relaxációra.

Nevetés

Amikor a stressz már kezd elhatalmasodni rajtunk, és gondterheltek vagyunk, találjunk valamit, amin könnyedén és igazán tudunk nevetni. „A nevetés a legjobb orvosság” – tartja a mondás.
A nevetés segít megkönnyebbülni, és utána könnyebben folytatjuk a munkát.

Egészséges kapcsolatok

Bármennyire hihetetlen, az egészséges életmód része a megfelelő kapcsolatok ápolása. Legyen az a családunk, a barátaink, a munkatársaink. A velük való egészséges kapcsolat  csökkenti a stresszt, levezeti a feszültséget.

Ha ezeket a pontokat betartjuk, biztosíthatjuk a testi és mentális egyensúlyunkat, egészségünket. Ha egészségesek vagyunk, könnyebben szembeszállhatunk a betegségekkel. Az egészség nem csak testi egészséget, belső egyensúlyt és jó közérzetet is jelent. Szakítsunk időt a relaxációra, és gondolkodjunk pozitívan!

Néhány tipp az egészséges életmódhoz.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.