Menü

A legjobb megoldások a beállt nyak kezelésére!

Veress Máté - HillVital
2021. 03. 09. 09:52:00

Minden ember egyre több időt tölt a számítógép és az okostelefonok előtt, ezért nem is csoda, hogy mindenkinek megfájdul a nyaka néha.

 

Egyszerűen kialakulhat a nyakfájdalom, az egyoldalú terhelés, a rossz testtartás, a huzat, a stressz, a szorongás és lelki okok is okozhatják a fájdalmat. A nyakfájdalom sok esetben csak néhány óráig szokott tartani, de vannak olyan esetek amikor akár napokig is fájhat.

 

Hogyan is lehet ezt elkerülni?


A mindennapi tevékenységek során érdemes arra figyelni, hogy a nyakadat ne tartsd sokáig ugyanabban a testhelyzetben. Úgy állítsd be a monitorodat, hogy egyenes háttal ülhess és a nyakadnak kényelmes legyen. Az okostelefon használatát érdemes időnként szüneteltetni vagy ha sokat vezetsz autót akkor is érdemes szünetet tartani. Ha mégis kialakul a fájdalom, nézzük hogyan kezelheted egyszerűen.


Nagyszerű lehet a nyakizom gyengéd és finom masszírozása. Nagyon jó szolgálatot tehetnek a gyógynövényes balzsamok amelyek egy esetleges gyulladást is képesek kezelni.


Egy meleg borogatás is nagyon jót tesz a fájó nyaknak és lazítja a görcsös izmokat. Egyes ásványi anyagok mint a kalcium vagy a magnézium is hozzájárulhat az izomfájdalom kialakulásához. Ezek pótlása is enyhítheti a tüneteket. Ajánlott a speciális nyakpárna használata amikor alszol.


Ha nem múlik a fájdalom, akkor menj el egy jó gyógytornászhoz esetleg szakorvoshoz is.  

Beállt nyak

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.