Menü

Mitől alakulnak ki a betegségek? 2. rész

Veress Máté - HillVital
2019. 05. 20. 07:36:00

A LELKI OKOK IS SOKFÉLÉK LEHETNEK, DE AZ ALÁBBI HÁROM A LEGGYAKORIBB:

 
Váratlan, hirtelen trauma


Azt már régóta tudjuk, hogy a traumák hatással vannak a szervezetünkre. Egy trauma hatására kialakulhat valamilyen „rövidzárlat” a szervezetünkben, melynek következtében megjelenik egy betegség. Egy hirtelen fellépő óriási félelem is okozhat betegséget ugyanúgy, mint egy káros környezeti hatás. Mindenképpen ajánlott elkerülni az olyan szituációkat amelyek hirtelen félelemmel járnak.


Gyermekkori negatív élmények


Sajnos, szinte mindannyiunknak vannak gyermekkori negatív élményei. Mindannyian emlékszünk olyan eseményekre, amikor gyermekkorunkban megbántottak, vagy megszégyenítettek minket. Sajnos minél többször fordult elő valakivel ilyen eset, annál nagyobb a valószínűsége, hogy betegség lesz a következménye a feldolgozatlan gyermekkori lelki sérüléseknek. Ha történtek ilyen negatív élmények, akkor meg kell próbálni nem gondolni ezekre, vagy új pozitív élmények után kell nézni.


Hosszan fennálló negatív hatás


Minél több időt töltünk olyan emberek között, akikkel rosszul érezzük magunkat, annál biztosabb, hogy előbb-utóbb betegség lesz a következménye. Ennek ellenére nagyon sok ember rossz párkapcsolatban él, olyan helyen lakik, amit nem szeret, vagy olyan munkahelyen dolgozik, amit utál. Ezektől a személyektől ha van rá lehetőség érdemes megszabadulni, vagy minimalizálni kell velük a kapcsolatot. 


MI TEHÁT A MEGOLDÁS?

 

Az biztos, hogy nem költözhetünk egy lakatlan szigetre, de nem élhetünk burokban sem. Ha tehát továbbra is ugyanott kell élnünk és ugyanazon emberek között, magunknak kell megtalálnunk a megoldást. 

Ha a szervezetünknek szüksége van támogatásra, megadjuk neki. Ezért szedünk vitaminokat. A lelkünknek azonban ugyanúgy szüksége van táplálékra. Ilyen „táplálék” neki egy meghitt beszélgetés, a tánc, a nevetés, az örömmel végzett tevékenységek. Ezek begyógyítják a lelki sebeinket, feltöltenek energiával, elsimítják a feszültségeket, megnyugtatnak minket. Nagyon jó lehet a rendszeres sportolás is.

Betegségek kialakulása 2. rész

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Közeledik a jó idő és vele együtt az erősödő visszér fájdalmak is! Az ingyenes letölthetö e-bookból most megtudhatod, hogy ez miért van, valamint mit lehet tenni ellene!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.