Menü
FIGYELEM! SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ünnepi szállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Értesítjük hogy a karácsonyi időszak miatt a futárszolgálatnál rendkívül megnövekedett a csomagszám, ezért nem tudjuk megígérni a 24 órás szállítást, előfordulhat 2-3 munkanapos késés. Abban az esetben ha reggel kap sms-t és/vagy emailt arról, hogy szállítja a futár, akkor fog érkezni. Ha nem kap ilyen üzenetet, akkor kérem ne várja a csomagot.
Ügyfélszolgálat: 0642/783-718; info@hillvital.com

Türelmét megköszönve, HillVital csapata

ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A betegségek lelki okai

A betegségek lelki okai

Sági Zsolt - HillVital
2019. 05. 20. 07:36:00

A betegségeket számtalan ok kiválthatja, azonban ezúttal a betegségek lelki hátteréről lesz szó.

A kiváltó lelki okok is nagyon különbözőek lehetnek, azonban összességében az alábbi három igen jellemző: 

Váratlan, hirtelen trauma

Azt már régóta tudjuk, hogy a traumák hatással vannak a szervezetünkre. Egy trauma hatására kialakulhat valamilyen „rövidzárlat” a szervezetünkben, melynek következtében megjelenik egy betegség. Egy hirtelen fellépő óriási félelem is okozhat betegséget ugyanúgy, mint egy káros környezeti hatás. Mindenképpen ajánlott elkerülni az olyan szituációkat amelyek hirtelen félelemmel járnak.


Gyermekkori negatív élmények

Sajnos, szinte mindannyiunknak vannak gyermekkori negatív élményei. Mindannyian emlékszünk olyan eseményekre, amikor gyermekkorunkban megbántottak, vagy megszégyenítettek minket. Sajnos minél többször fordult elő valakivel ilyen eset, annál nagyobb a valószínűsége, hogy betegség lesz a következménye a feldolgozatlan gyermekkori lelki sérüléseknek. Ha történtek ilyen negatív élmények, akkor meg kell próbálni nem gondolni ezekre, vagy új pozitív élmények után kell nézni.


Hosszan fennálló negatív hatás

Minél több időt töltünk olyan emberek között, akikkel rosszul érezzük magunkat, annál biztosabb, hogy előbb-utóbb betegség lesz a következménye. Ennek ellenére nagyon sok ember rossz párkapcsolatban él, olyan helyen lakik, amit nem szeret, vagy olyan munkahelyen dolgozik, amit utál. Ezektől a személyektől ha van rá lehetőség érdemes megszabadulni, vagy minimalizálni kell velük a kapcsolatot. 


Mi lehet a megoldás?

Az biztos, hogy nem költözhetünk egy lakatlan szigetre, de nem élhetünk burokban sem. Ha tehát továbbra is ugyanott kell élnünk és ugyanazon emberek között, magunknak kell megtalálnunk a megoldást. 

Ha a szervezetünknek szüksége van támogatásra, megadjuk neki. Ezért szedünk vitaminokat. A lelkünknek azonban ugyanúgy szüksége van táplálékra. Ilyen „táplálék” neki egy meghitt beszélgetés, a tánc, a nevetés, az örömmel végzett tevékenységek. Ezek begyógyítják a lelki sebeinket, feltöltenek energiával, elsimítják a feszültségeket, megnyugtatnak minket. Nagyon jó lehet a rendszeres sportolás is.

Vegyél egy hideg zuhanyt!
Sokan csak akkor zuhanyoznak hideg vízzel ha a meleg víz elromlott, pedig nagyon jó hatással van a szervezetre egy hűsítő zuhany. Mivel a hideg víz összehúzza a pórusokat, ezért segít megőrizni a bőr egészségét. A hatására megnő a szervezetben az endorfin szint amitől pedig boldogabb és kiegyensúlyozottabb lehetsz.


Gondolkodj pozitívan!
A lélek egészséges is nagyban hozzájárul a betegségek kialakulásához. Tehát ha boldog vagy, jó a kedved és csak a jóra gondolsz, akkor az hozzásegíthet a gyógyuláshoz és persze a megelőzéshez is.

Betegségek lelki okai

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.