Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Készíts csicseriborsó-levest!

2021. 06. 15. 12:01:00 Veress Máté - HillVital

Ez a rostban gazdag leves mindenki számára jó lehet, főleg az aranyeres panaszokkal küzdőknek.

 

Ezekre lesz szükséged:

 

- 10 dkg árpagyöngy
- 25 dkg csicseriborsó
- 1 db vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db paradicsom
- 1 maréknyi petrezselyem
- 3 babérlevél
- 5 dkg kolbász
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 zöldségleveskocka (bio)
- só és bors


Az elkészítés:


Előző este be kell áztatnod a csicseriborsót, és mielőtt elkezded főzni, öntsd le róla a vizet. Vágd apróra a vöröshagymát, párold meg olajon, ezután add hozzá a paradicsomot, az összenyomott fokhagymát, és állandó keverés mellett párold 1 percig. Ha ezzel kész vagy, add hozzá a csicseriborsót, az árpagyöngyöt, a kolbászt felszeletelve, és öntsd fel bő vízzel. Add hozzá a fűszereket, és addig főzd, amíg a csicseriborsó megpuhul. Ezután kész is a levesed.

Jó étvágyat!

 

Csicseriborsó leves recept.