Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A csontritkulás megelőzése

A csontritkulás megelőzése

Veress Máté - HillVital
2020. 03. 10. 09:54:00

Ahhoz, hogy felkészüljünk az időskori csontritkulásra, oda kell figyelni a csontozatunkra már fiatalkorban.
 

Olyan maximális csúcs-csonttömeget kell kialakítani, amely ha az évek múlásával ritkul, akkor sem éri el a törésre hajlamosító mértéket. Nézzük, mit tehetünk!

10-20 éves kor: A csontok még gyarapodnak. Fel kell tölteni a szervezetet kalciummal. Napi 1000-1300 mg kalcium az ajánlott bevitel.
 

20-30 éves kor: A csontok lassan elérik a maximum csúcs-csonttömeget. Ezt kellene megtartani. Napi 1000 mg kalcium bevitele szükséges.
 

30-50 éves kor: Lassan elkezdődik a csonttömegvesztés, évente kb.1-1,5 %. Nőknél hamarabb, férfiaknál később következik be. Naponta 1200 mg kalciummal a minimálisra csökkenthető a csontvesztés folyamata.
 

50 éves kor felett: A változókorral a nők csontvesztesége akár elérheti a 6 %-ot is. Ezért fontos a napi 1200 mg kalciumbevitel, férfiaknak elég az 1000 mg.
 

Minden korosztály esetében fontos a kalcium mellett a vitaminban, ásványi anyagokban gazdag étrend, a rendszeres testmozgás (idősebbeknél a séta is megfelelő). Még egy fontos dolog: a kalcium önmagában még nem elegendő a csontok védelmére. A szervezetnek D-vitaminra is szüksége van ahhoz, hogy a kalcium be tudjon épülni. A legfontosabb D-vitamin- forrás pedig a napfény. Korosztálytól és évszaktól függ, hogy mennyit tartózkodjunk a napon. Az sem mindegy, hogy a nap melyik szakában tesszük ezt. Nyáron a déli órákban kerüljük a túlzott napozást. Mivel a testfelület kb.35 %-át a lábak teszik ki, ezért pusztán a lábak napoztatása is hasznos lehet.

A csontritkulás megelőzése.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés