Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Csukló fájdalom

Csukló fájdalom

Veress Máté - HillVital
2020. 08. 11. 09:13:00

A mai világban egyre több embernél fordul elő, hogy megerőlteti a csuklóját, például azok akik egész nap a számítógép előtt ülnek.

 

A csuklóban sokféle tevékenység miatt alakulhat ki erős fájdalom. Az ok lehet a nem megfelelő kéztartás vagy a nagy terhelés. A súlyzós edzés, a sok fizikai munka és az ütős sportok (tenisz, ping-pong, tollaslabda).Egy rossz esés akár orsócsont töréssel is végződhet vagy csuklótáji szalagsérüléssel. Ínhüvely gyulladás miatt is kialakulhat a csuklófájdalom. Általában ha megsérül a csukló, akkor az egész kéz mozgása korlátozódik mivel a csukló és a kéz együtt mozog.


Ha friss a fájdalom, akkor mindenképpen az első lépés a pihentetés, kezelni kell a gyulladást, érdemes jegelni. A pihentetés nem mindig olyan egyszerű mivel szinte mindenki használja a csuklóját munka közben.

Létezik lökéshullám terápia is ami egy lassú de hatékony megoldás. Magas energiatartalmú lökéshullámokat fejtenek ki az izmokra és az inakra. Ez a terápia nagyon hatásosan csillapítja a fájdalmat és képes helyreállítani a mozgást.

Megelőzésképpen érdemes olyan egeret beszerezni a számítógéphez ami nem árt a csuklónak, és ergonomikus íróasztalnál érdemes dolgozni.

A fájdalom esetén érdemes kipróbálni a természetes megoldásokat is, mivel azok sokszor többet segíthetnek. A Gyógyfüves Mesterbalzsam nagyszerű lehet erre a problémára mivel 12 gyógynövényt tartalmaz amelyek nagyszerűen kiegészítik egymást. Semmiféle mesterséges összetevőt és vegyszert nem tartalmaz. Csuklófájdalom esetén próbáld ki te is!

 

Csukló fájdalom
 

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.