Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Ezért kell pótolnod a D-vitamint!

Ezért kell pótolnod a D-vitamint!

Veress Máté - HillVital
2020. 11. 27. 10:54:00

A szervezet megfelelő működéséhez vitaminokra és ásványi anyagokra van szüksége van az embernek. Már sok kutatás és tanulmány kimutatta, hogy a D-vitamin nagyon fontos szerepet játszik az immunrendszer erősítésében.

 

A D-vitamin egy zsírban oldódó vitamin ami raktározódik egy ideig a szervezetben. Létezik D1-, D2- és D3- vitamin. A szervezet számára a legjobban felhasználható a D3-vitamin. 
 

Napfény vitaminnak is nevezik mivel a napfénnyel lehet a legtöbbet bejuttatni a szervezetbe. De mivel nem süt errefelé egész évben a napfény ezért étrend-kiegészítőkkel illetve ételekkel kell pótolni ilyenkor. 
 

Nagyszerű D-vitamin források a tejtermékek, a tojás, a tőkehal, a máj és a gomba is.


A D-vitamin hiánya nagy szerepet játszik az az allergiás ekcéma és asztma kialakulásában de sajnos ehhez köthető akár a cukorbetegség kialakulása is.


A csontfejlődés legfontosabb szakasza a születéstől a serdülőkorig tart, ezért ilyenkor nagyon fontos a D-vitamin és a kalcium. Egy egészséges felnőtt embernek 1500-2000 NE napi mennyiségre van szüksége D-vitaminból. Azonban fontos tudni, hogy 4000 NE az a maximális mennyiség ami még nem okoz gondot a szervezet számára.

 

A D-vitamin hiányt általában laboratóriumi vizsgálattal szokták megállapítani, de vannak jelei is. A bőr sápadt lesz, fokozott hajlam a csonttörésre valamint légúti fertőzések is gyakran alakulhatnak ki.

 

Tehát ősztől tavaszig mindenképpen érdemes folyamatosan D-vitamint juttatni a szervezetedbe. A legjobb megoldás erre a minőségi étrend-kiegészítő fogyasztása.

 

A D-vitamin szerepei.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.