Menü

Miért is ajánlott D-vitamin tablettát szedni?

Veress Máté - HillVital
2021. 01. 12. 13:57:00

Már több statisztikai adat is kimutatta, hogy a magyar lakosság elég nagy része D-vitamin hiányos. 
 

Télen sajnos egyre rövidebbek a nappalok és a napsugárzás ideje és ereje is lecsökken a minimálisra. 
 

Nagyon sok ember sötétben megy el dolgozni és sötétben is jön haza, tehát szinte esélye sincs a napon kint lenni.
 

A D-vitamin egy zsírban oldódó vitamin ami elsősorban a kalciumháztartásban és a csontok egészségében vesz részt. A D-vitamin kulcsfontosságú szerepet játszik az izomépítés és a teljesítménynövelés szempontjából is. A D-vitaminnak nagy szerepe van az immunrendszer erősítésében ami a hidegebb téli hónapokban nagyon fontos, mivel ilyenkor az ember hamarabb elkapja a megfázást vagy az influenzát.

A napon kívül még vannak olyan ételek amelyek tartalmaznak D-vitamint ilyen a tojássárgája, a máj és az olajos halak is. Ételekkel viszont nem tudod pótolni a napi szükséges mennyiséget. Legalább szükséges a téli hónapokban 2000 nemzetközi egységnyi D-vitamin és mindenképpen ajánlott az étrend-kiegészítők használata. Ez az érték azonban változhat életkörülményektől, nemtől és kortól függetlenül.
 

Érdemes tudni, hogy a D-vitamin adagolása, akkor számít a leghatékonyabbnak ha azt a legtáplálóbb étkezéskor veszed be. A legjobb idő erre tehát az ebéd közben. De esetleg ha valaki többet eszik tápláló ételt reggel akkor reggeli közben. Télen mindenképpen ajánlott az étrend-kiegészítő szedése, de egész évben is szabad, csak nyáron kevesebbet. Nagyon fontos idősebb korban már mindig rendszeresen szedni a D-vitamin, mert ilyenkor már nem termel elegendőt a szervezet a napfény hatására sem.

A D vitamin szedése télen különösen fontos feladat.

Egy felmérés szerint tél végére a magyar lakosság kb. 95%-a D vitamin hiányos!

Nyáron a D vitamin szedése sokkal egyszerűbb, hiszen a szervezet napi D vitamin szükségletének a kielégítéséhez elég, ha napi 10-15 percet a napfényben töltünk. A D vitamin szedése télen nagyon sokáig igen kellemetlen volt, ugyanis D vitamin pótlásra halolajak használtak. Igaz, hogy kiváló D vitamin forrás, azonban nem egy közkedvelt, jóízű dologról van szó.

Manapság a D vitamin szedése nem merül ki egyszerű halolaj fogyasztásban. Szerencsére már többféle táplálék kiegészítők is kaphatók.


D-vitamin tabletta szedése.


HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.