Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Demenciára utaló jelek

Demenciára utaló jelek

HillVital
2020. 03. 10. 11:49:00

A betegség legismertebb és legnehezebben felismerhető jelei a memóriaproblémák.
 

Időről időre mindenki elfelejthet dolgokat, ami önmagában még nem a demencia jele. Arra kell figyelni, hogy ez a feledékenység gátolja-e az illetőt a mindennapokban. Ha igen, akkor tünetnek tekinthető.A betegség korai szakaszában gondot okozhat a dolgok megtervezése is, illetve egy tevékenység során gondjaik lehetnek a következő lépéssel.

Gondolhatunk itt apró dolgokra is, mint például akár egy bőröndbe való bepakolás. 
Jellemző, hogy beszéd közbe egyszer csak nem, vagy csak nehezen találják a megfelelő szót, ami rendszeressé válik.
 

További jelek a gyakori eltévedés vagy a tárgyak elhagyása. Ha egy megszokottnak számított útvonalon eltéved, vagy az általában egy helyre tett tárgyakat mégsem találja, akkor az is tünetnek számítható. 
 

Gyakori jel lehet, hogy a beteg minden dolog iránt érdektelen lesz amiket addig örömmel végzett. Elkezdi kerülni a szociális érintkezést is. Inkább szeretne egyedül lenni és sokszor kedvtelen is. Ezekkel együtt jár az ingerlékenység is.  

Az első jele lehet a demenciának, hogy a napi rutinban hirtelen változások jönnek létre. Nem tudnak egy csekket kitölteni, vagy egy ismert étel elkészítése is nehézzé válik.

A demensek gyakran elfelejtik a mindennapi teendőket is. Találkozókat, a napirendet vagy más fontos feladatokat. Az idős embereknél az a leggyakoribb, hogy évekkel ezelőtti dolgokra tisztán emlékeznek addig arra nem, hogy mit ettek előző nap.

 

Az sem ritka, hogy gyakran ingadozik a beteg hangulata. Szélsőséges érzelmek jellemzik, vagy szokatlanul reagál dolgokra.
 

A tünetek együttes megjelenése nagyobb eséllyel utalhat kezdődő demenciára. 
 

Többen is félnek a diagnózistól ezért nem mennek el orvoshoz vagy csupán későn mennek el. A demencia azonban a családtagokra is tartozik mivel az ő segítségükre van szüksége a betegnek és a családnak is meg kell küzdenie vele. A demencia sajnos nem gyógyítható de egy jól megválasztott terápiával akár éveket lehet késleltetni. Minél hamarabb elkezdi valaki a kezelést, annál tovább élheti a beteg az eddigi megszokott életét.
 

A kezdődő demencia jelei

 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés