Menü

Depresszió… betegség vagy hangulatzavar?

Veress Máté - HillVital
2020. 03. 10. 12:14:00

A depresszió nem hirtelen alakul ki, az ember életében hosszabb-rövidebb időszakaszon keresztül is jelen lehetnek a tünetek.
 

Egy hosszan tartó lehangoltság, hangulatzavar még nem betegség. Elég gyakran előfordul, hogy valakinek tartósan rossz hangulata van, s könnyedén rámondja, hogy „depis vagyok.” Pedig ez nem az, sok esetben a túlhajszoltság, a stressz, munkahelyi zűrök, párkapcsolati viták okozhatják. Lehet, hogy rövid időn belül, amint a gondok elmúlnak, elmúlik a lehangoltság is.

A valódi depresszió pszichiátriai megbetegedés. Ez nagy szenvedés a betegnek és környezetének egyaránt. Nagyban befolyásolja a beteg étvágyát, alvását, munkaképességét, emberi kapcsolatait, az életről alkotott felfogását.

A depresszió tünetei a következők: hosszan tartó lehangoltság, búskomorság, szomorúság, veszteségérzet, elesettség, apátia, halál utáni vágy, öngyilkos gondolatok. 

 

Az énkép irreálisan negatív egy depressziós embernél. Általában a hibát mindig magukban keresik és ezen képesek akár hetekig is rágódni. Rossz véleménnyel vannak önmagukról, haszontalannak tartják magukat és nem látják meg a szépet és a jót semmiben. A jövőkép teljesen negatív, ezért ez a reménytelenség érzését kelti és ezért szokott sok öngyilkosság lenni a depresszió miatt. Sok esetben testi tünetek is kísérik a depressziót. Jelentkezhet fejfájás, emésztési zavarok, szédülés, mellkasi szorítás is a hangulatzavar mellett. Az étvágyban és az alvásban is változások jöhetnek létre.
 

Ez már nem múlik el olyan könnyedén, az állapot hosszabb ideig is fennállhat. A betegséget nagyon nehéz diagnosztizálni, főleg, ha a beteg nem ismeri be, hogy bajban van. A depressziót a legtöbb esetben sajnos tartósan szedett gyógyszerekkel, antidepresszánsokkal „kezelik”. Pedig van élet antidepresszánsok nélkül is! Azt is tudni kell, hogy általában 2 hét fennállás után lehet felállítani a diagnózist. Legközelebb a depresszió elleni természetes gyógymódokkal foglalkozunk.

A depresszió leküzdése.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.