Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Ecet a háztartásban

Ecet a háztartásban

Sági Zsolt - HillVital
2019. 11. 20. 15:24:00

A gyümölcsből vagy borból előállított ecet természetes, hatékony, sokoldalú és költségkímélő háztartási szer, melyek különbözőképp fel is használhatunk.

Eddig megnéztük, hogyan hat az egészségünkre.

Most azt vizsgáljuk, hogy háziasszonyként mi mindenre lehet a segítségünkre.

Az ecet nagyon jó szagűző. Tegyünk a szagos helyiségbe egy csészényit, és elűzi a cigaretta, a hal, a fokhagyma okozta intenzív szagokat.

Pár óra leforgása alatt közömbösíti a kellemetlen illatanyagokat nemcsak a helyiségből, de a kezünkről is. 

Az ecet a folttisztításban is segíthet. Makacs foltok (vörösbor, tinta, gyümölcslé) ellen hatékony lehet az ecet. Itassunk át egy szivacsot ecettel, majd dörzsöljük át a foltot. Téli időszakban a csizmákon keletkező sófoltok eltávolítására is kiváló szer.

Mosáskor is hasznos lehet az ecet.

Az utolsó öblítéskor adagoljunk egy kis ecetet a mosógépbe, a színes ruhák színei felfrissülnek.

Azt akarjuk, hogy a pékáruk sokáig frissek maradjanak? A kenyeres dobozt hetente egyszer ecetes-vizes szivaccsal töröljük át, és így a benne lévő pékáruk lassabban penészednek.

Az ecetes víz szőnyegtisztításkor is kiváló háztartási tisztító. Atkák ellen is hatékony, ráadásul a molylepkéket is távol tartja, a szőnyeg színét pedig felfrissíti.

Az ecetes vízzel történő tisztítás következtében minden higiénikus és tiszta lesz. Ajánlatos elsősorban az élelmiszerekkel érintkező felületeket ecettel tisztítani, így legalább nem érintkeznek káros vegyszerekkel. Pl. hűtőszekrény, mosogatógép. Ráadásul csírátlanít, eltávolítja a zsíros szennyeződéseket.

Ablakok, üvegfelületek tisztítására is alkalmas az ecetes víz.

A megbarnult teás - és kávéskannákat, edényeket is széppé varázsolhatjuk ecettel.

A vízforraló, a gőzvasaló, a kávéfőző, a mosógép belső tisztítását, vízkőtelenítését is nyugodtan végezhetjük ecettel. A gépeket üres járatban el kell indítani ecetes vízzel, majd tiszta vízzel is.

A konyha mellett a fürdőszobában is jó szolgálatot tehet az ecet. A csempén, a fúgán, a csaptelepeken, a zuhanyrózsákban, a vécécsészében megjelenő feketepenész eltávolítására is kiváló.

Használjuk fel az ecetet a háztartásban.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Közeledik a jó idő és vele együtt az erősödő visszér fájdalmak is! Az ingyenes letölthetö e-bookból most megtudhatod, hogy ez miért van, valamint mit lehet tenni ellene!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.