Menü

​Egészségmegőrzés, a teljes élet alapja

Veress Máté - HillVital
2021. 01. 29. 10:19:00

Az életmódod, az a tény, hogy mozogsz-e eleget, mit, mennyit és mikor eszel, mivel foglalkozol, hol élsz, mennyi stressznek vagy kitéve, de még a családi háttered, a genetikai állományod is tényező abban, mennyire vagy egészséges, milyen sokáig és milyen minőségű életet élsz. 
 

Az egészségmegőrzés sok tényezője kizárólag rajtad áll, hiszen Te tehetsz a legtöbbet saját magadért azzal, hogy felméred a fent felsorolt tényezőket és azokat, amelyeket befolyásolni tudsz, tudatosan  befolyásolsz is. Ez egy az életed végéig tartó folyamat, amivel a lehető legtöbbet nyerhetsz, hiszen az egészségmegőrzés végső célja egy élhető, magas minőségű hosszú élet, a lehető legteljesebb egészségben.
 

Alapvető az egészségmegőrzés folyamatában, hogy mindennap mozogj, egészséges ételeket egyél, vagy ha erre nincs lehetőséged, fogyassz természetes alapanyagokból készült, jó minőségű táplálék kiegészítőket, vitaminokat, teákat, akár ismétlődő kúraszerűen is.


Igyekezz mindenben a kiegyensúlyozottságra törekedni, úgy az életmód, a táplálkozás, mint az emberi kapcsolatok, az időtöltések és a munkád területén! Az egészségmegőrzés nem egy kötelező házi feladat, amit más, fontosabbnak vélt dolgok mellett, fogcsikorgatva hajtasz végre, hanem az életed folyásába természetes módon illeszkedő, azt jobbá tevő, ideális esetben észrevétlen és teljesen természetes folyamat.

Kis túlzással, minden egészségmegőrzés, ami nem rombolja közérzetedet, fizikai, lelki és szellemi állapotodat. Az alapelvek ezen a téren is változatlanok több ezer év óta, tehát nincs szükség a spanyolviasz feltalálására. Mivel modern korban élsz, ahol sok az egészségedet veszélyeztető rizikófaktor, tudatosnak kell lenned, jobban mint mondjuk a XIX század embere, hiszen akkoriban a kihívások és a pozitívumok is mások voltak, mint manapság.
A lényeg, hogy élj tudatosan és akkor az egészségmegőrzés gyerekjáték lesz!


Az egészségmegőrzés alapjai.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.