Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Mesterbalzsam vélemények: elégedett vásárlónk története

2019. 09. 20. 13:12:00 Veress Máté - HillVital

Nagyon sok vásárlónk elégedett volt a Mesterbalzsammal és sokan küldtek is nekünk üzeneteket amelyben leírták, hogyan és milyen betegségben segített nekik a termékünk. 
 

Most Klepe Ferencné történetét ismerheted meg szórol-szóra. Nagyon komoly csípő problémákkal küszködött amíg nem használta a Mesterbalzsamot, olvasd el a levelét amit novemberben küldött nekünk. Örülünk, hogy segített rajta is a termékünk és kívánunk neki jó egészséget még hosszú évekig. Olvasd el a teljes levelet.
 

"Sziasztok!

Kedves (HILLVITAL) Mindnyájatok!

Szeretettel, Tisztelettel üdvözöllek Mindnyájatokat

Jön a Karácsony, a Szeretet Ünnepe, úgy érzem, hogy most jött el az ideje, mindenek előtt gratuláljak a Magyar Termék-nagydíjhoz, amit méltán nyertetek el!

Talán pár sorban írom a magam tapasztalatát!

Kár, hogy nem előbb lett ez az én részemről is elismert termék, akkor talán nem kerül volna sor a csípő-protézis jobb oldali műtétre, ami hamarosan bekövetkezik! – a bal oldali csípőm is el kezdett rozsdásodni, de hála Nektek és a „Mester Balzsamnak” talán ez a műtét elkerülhető lesz, mivel nagyot javul, nagyon hálás vagyok, mert hála Istennek a ropogó térdeim és a kéz ízületeim is pozitív irányba javultak.

A szabályokat maximálisan betartom.

Saját tapasztalatomat megosztva másokkal, mindenkinek ajánlom aki hasonló ízületi bántalmak gyötrik, akinek meg kezdeti stádiumban a gyógyulásért tegyen meg mindent és ha teheti inkább az alternatív gyógymódot válassza, én ezt ajánlom a Mesterbalzsam. Itt a faluban is már ajánlottam. Most már ennyire meg tudom fogni a tollat, hogy Köszönet és Hála Nektek!

Mindnyájatoknak!

Maradok továbbra vásárlótok, megköszönöm a további gondoskodást!!!

Soraimat azzal fejezem be, hogy szívemből kívánok:
Jó Egészséget, sok Sikert a további kutató munkátokhoz!!!

Elnézést kérek a Tegezésért, de így közvetlenebb!!!

Ölelő üdvözlettel: Klepe Ferencné"

Klepe Ferencné levele