Menü

A jégcsapretek egy igazi vitaminbomba

Sági Zsolt - HillVital
2021. 04. 15. 08:53:00

A tél végeztével a szervezetnek nagyon nagy szüksége van a vitaminra, de méghozzá természetes forrásokból.

Érdemes ilyenkor tavasszal körülnézni a piacokon, hogy a legfrissebb zöldséghez juss hozzá.

Ázsiából származik a zöldség, és rendkívül gazdag tápanyagokban valamint az íze is kellemes. 

Mindenképpen olyan példányt válassz amely fényes és kemény. Ütődés által néha lehetnek rajta barna foltok. Sajnos a retek nagyon gyorsan és hirtelen romlásnak indulhat. Mindenképpen érdemes fogyasztás előtt meghámozni. Egyes források szerint a retek a piramisokat építő rabszolgák állandó tápláléka volt.

A jégcsapretek nagyon jól beilleszthető a diétás étrendbe.

Alacsony a kalóriatartalma és mellette még a jégcsapretek vitamin terén is bizonyít, mivel nagyon sokat (A-, B-, C-) tartalmaz. Magas a kalcium, vas és foszforértéke is. A benne található enzimek valamint a kéntartalmú vegyületek segítik az emésztést. Az íze enyhén csípős, édeskés. Főzés alkalmával a csípős íz elillan, de az édes aroma még tovább fokozódik. Nagyon sok C-vitamin található a retekben, ezért is fogyasztották régen a skorbut ellen.

Szerepet játszik a bőr, a csontozat, a fogak és az íny egészségében is. A retket nagyon kedvelik salátákban is, mivel nagyon jól serkenti az emésztést. A jellegzetes íze miatt nagyszerű  mártás is készíthető belőle. A retek zöld részében általában kalcium és más egyéb ásványok is előfordulhatnak. Akár 2-3 hétig is eláll hűtőszekrényben.   

A jégcsapretek hatása között szerepel még a nagyszerű antibakteriális és gombaölő hatása is ami kiváló lehet megfázás és cseppfertőzés megelőzésére is. Nagyon sokat segít az ellenállóképességen. Több táplálkozási szakember szerint is ajánlott belőlük naponta fogyasztani ha van rá módod. Nem csupán a test általános egészségéhez járul hozzá hanem azoknak is sokat segíthet akik emésztési zavarokkal küzdenek.

 

A jégcsap retek hatásai

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.