Menü
FIGYELEM! SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ünnepi szállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Értesítjük hogy a karácsonyi időszak miatt a futárszolgálatnál rendkívül megnövekedett a csomagszám, ezért nem tudjuk megígérni a 24 órás szállítást, előfordulhat 2-3 munkanapos késés. Abban az esetben ha reggel kap sms-t és/vagy emailt arról, hogy szállítja a futár, akkor fog érkezni. Ha nem kap ilyen üzenetet, akkor kérem ne várja a csomagot.
Ügyfélszolgálat: 0642/783-718; info@hillvital.com

Türelmét megköszönve, HillVital csapata

Az ekcéma tünetei súlyosabbak lesznek télen!

Veress Máté - HillVital
2021. 01. 24. 13:46:00

Az ekcémásoknak általában télen okoz a legnagyobb problémát az ekcéma. Ilyenkor a tünetek és a bőrgyulladások sajnos súlyosbodnak. Az ekcéma az egyik leggyakoribb bőrbetegség a világon. A kiválót okok még most sem tisztázottak.


A probléma még az is, hogy többféle ekcéma létezik, viszont az már nagyon nagy eredmény ha sikerül megállapítani a bőrgyulladás típusát. Azért ajánlott megelőzni a kiújulást, mert mikor már krónikussá válik, akkor sokkal nehezebb már a kezelése.


Az ekcéma bőrszárazsággal, kipirosodással, viszketéssel, égő érzéssel és apró hólyagokkal jár. A tünetek függnek az ekcéma típusától is. Az irritatív kórkép már égő érzéssel jár, az allergiás pedig viszketéssel. A megelőzés valamint a tünetek elkerülése sokkal nehezebb télen. A tél sajnos rendkívül hozzájárul az ekcéma kialakulásához.


A tél közvetlenül hat a bőrre. A nagy hideg hozzájárul az ekcéma fellobbanásához. A tél még ezen kívül nagyon száraz is, ezt a bőr érzékeli ha te nem is. Ilyenkor kifejezetten a fűtött szobákban nagyon gyakori a száraz levegő. Ha nincs ügyelve a nedvességtartalomra, akkor nagyon könnyedén kiszáradhat a bőr. Fontos a megfelelő párologtatás, hogy a szoba levegőjének a nedvességtartalma megfelelő legyen. A szabadban sem sokkal jobb ilyenkor lenni ekcémásként.

A nagy hideg mellett még a szél is károsíthatja a bőrt. Ilyenkor oda kell figyelni a megfelelő bőrápolásra is. Olyan testápolóra van szükség, ami jól hidratál és pótolja a lipideket. Nagyon oda kell figyelni a ruházatra is télen. Nagyon fontos a megfelelő cipő, zokni és harisnya kiválasztása, hogy a láb ne fülledjen be. Akár a fényhiány is hozzájárulhat az ekcéma kialakulásához.

Ekcéma esetén érdemes fényterápiát alkalmazni. A fényterápia során D-vitamin termelésre fokozza a testet. Összevetve a legfontosabb, hogy elkerüld a nagyon extrém hideget és szelet valamint figyelj oda a megfelelő ruházatra. Biztosítani kell a szoba megfelelő páratartalmát. Végezetül nagyon fontos még a bőr megfelelő tisztítása, ápolása és hidratálása.

 

Az ekcéma tünetei télen súlyosabbak.
 

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.