Menü
FIGYELEM! SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ünnepi szállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Értesítjük hogy a karácsonyi időszak miatt a futárszolgálatnál rendkívül megnövekedett a csomagszám, ezért nem tudjuk megígérni a 24 órás szállítást, előfordulhat 2-3 munkanapos késés. Abban az esetben ha reggel kap sms-t és/vagy emailt arról, hogy szállítja a futár, akkor fog érkezni. Ha nem kap ilyen üzenetet, akkor kérem ne várja a csomagot.
Ügyfélszolgálat: 0642/783-718; info@hillvital.com

Türelmét megköszönve, HillVital csapata

Kerüld a teniszkönyököt és az egérujjat

Veress Máté - HillVital
2021. 06. 14. 12:45:00

Amikor sokszor végzed ugyanazt a mozdulatot többször, akkor annak akár fájó következményei lehetnek. Az ízületek begyulladhatnak és ez rendkívül fájdalmas lehet. 
 

Egy ilyen probléma lehet a teniszkönyök de ez közel sem a sportolókat érinti. Az ízületek lehetővé teszik, hogy a csontokat mozgatni tudd. Az ízületek rendkívül érzékenyek. Nagyon ellenállók az ízületek és sokat is kell kibírniuk mivel szinte folyamatosan részt vesznek a mozgásban ezért könnyedén meg is sérülhetnek.


Akkor szokott jelentkezni a probléma ha egy ízület túlterhelődik. A teniszkönyök a teniszezők mozdulatairól kapta a nevét ám nem csupán a sportolókat hanem a fizikai munkát végzőket is érinti. Akár még irodai dolgozóknál is kialakulhat. Az egérrel való sok kattintás hasonló terhelésnek teszi ki az ujjat mint a teniszezés és a golfozás. Ennek lehet az eredménye az egérujj nevű betegség. Akárcsak a teniszkönyök ez is kialakulhat fizikai terhelés nélkül is.


Akkor beszélünk egész pontosan amikor a könyök felkarcsonti részén és annak külső bütykén csonthártyagyulladás alakul ki és a fájdalom a könyök külső felszínén jelentkezik. A golfkönyök esetében is hasonló a helyzet csupán annyi az eltérés, hogy itt azok az izmok érintettek amelyek a csuklót és az ujjakat hajlítják be. Ebben az esetben a könyök belső bütykének a gyulladásáról van szó. A csonthártyagyulladás legfontosabb tünete a fájdalom ami a feszítő izmokban fordul elő. Ha ezt a terület kell megnyújtani akkor nagy fájdalom jöhet létre. Még akár az egyszerű hétköznapi mozdulatok is szörnyűek lehetnek.

A betegség kezelésében segítség lehet a tehermentesítés. Fontos, hogy kímélni kell az érintett testrészt. Azt a mozdulatot mellőzni kell amely a panaszokat okozza. Érdemes ilyen problémák esetén gyógynövényes termékeket használni. Ezek szinte teljesen megszüntethetik a fájdalmat és a gyulladást is. A HillVital Gyógyfüves Mesterbalzsam nagyszerű választás lehet ebben a helyzetben, ugyanis 12 gyógynövényt tartalmaz.


Kerüld a teniszkönyököt és az egérujjat

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.