Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Elsősegélytippek

Elsősegélytippek

HillVital
2017. 11. 14. 14:41:00

Először is fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy melyik sérülést hogyan kell megfelelően ellátni.
 

Vágások, horzsolások

Gyakori sérülésnek számítanak a különféle vágások, hisz napi szinten használunk kést vagy ollót. Tartsuk rendben a vágóeszközöket, hisz sokszor egy tompább kés hamarabb megcsúszik. Így még veszélyesebb is lehet, mint a megfelelően megélezett szerszám.

Vágás esetén először is a legfontosabb, hogy kitisztítsuk a sebet. De ne tartsuk a vágott bőrfelületet folyóvíz alá, mert gátolja a véralvadást, így a vérzés tovább tart. Egy steril gézlappal itassuk fel a nedvességet a sebről. Ha a vérzés elállt, kenjük be a sebet fertőtlenítő oldattal, lehetőleg olyannal, amely nem zárja le a sebet. Majd kössük be a sebet steril kötszerrel.

Horzsolás esetén is a legfontosabb teendő a seb kitisztítása, mellyel elkerülhető a seb elfertőződése.

Égési sérülések

Vasalás vagy főzés közben bekövetkezhetnek égési sérülések. Elsődleges feladat a seb hűtése, odafigyelve arra, hogy csak az érintett területet hűtsük. Nagyon fontos, hogy kerüljük el a seb túlhűtését. Nagyobb kiterjedésű égés esetén 10-15 perc hűtés ajánlott langyos vízzel. Kisebb területet érintő sérülés esetén 1-2 perc is elég.

Kerüljük a köztudatban élő házi praktikák alkalmazását is, mivel nem biztos, hogy az a megfelelő. Például a tejföllel történő hűtést. A sebre kizárólag égési kötszert ajánlott alkalmazni.

Esések

Sajnos az otthoni balesetek közül az esés a leggyakoribb. Szerencsésebb esetben kisebb erőbehatás éri a testet, így zúzódással, horzsolással megússza az ember. Nagyobb esésnél már bekövetkezhet rándulás vagy ficam, de a csonttörés sem ritka. Az esés következtében kisebb-nagyobb véraláfutások, kék-zöld foltok alakulhatnak ki. Ezek néhány nap, esetleg néhány hét alatt gyógyulnak meg. A beteget nyugalomba kell helyezni, mely után szakvizsgálat következik, ugyanis megeshet, hogy belső szervet is érint a sérülés. Amennyiben nincs komolyabb tünet, a végtagok borogatásával lehet hozzájárulni a mielőbbi felépüléshez.

Nagyon fontos, hogy bővítsük, és folyamatosan frissen tartsuk az elsősegélynyújtással kapcsolatos ismereteinket! Emellett minden háztartásban lennie kell egy megfelelően összeállított elsősegélydoboznak is.
Hasznos elsősegély tippek, amiket érdemes alkalmaznod.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A téli időszak igazán megviselheti a bőrünket, főleg az arcunkat és a kezünket. Emiatt összegyűjtöttünk néhány hasznos információt melyekre érdemes odafigyelni.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában