Menü

Nyaki problémák okai és a lehetséges kezelés

Veress Máté - HillVital
2020. 08. 26. 13:18:00

Nagyon gyakori panasz szokott lenni a nyaki fájdalom aminek a hátterében többféle ok is állhat.

 

A nyak számít a gerinc legmozgékonyabb szakaszának, de segít biztosítani a fej tartását valamint a nyaki csigolyák nyúlványai által alkotott csontos csatorna megvédi a gerincvelőt valamint a nyaki ereket.


A nyakfájdalom jelentkezhet nagyon hirtelen vagy csak fokozatosan is. Ha hirtelen jelentkezik, akkor akut nyakfájdalomról beszélünk, ha fokozatosan alakul ki, akkor krónikus fájdalom.


A leggyakoribb a nyakban a krónikus izomfájdalom. Akik olyan foglalkozásoka végeznek ami a vállövet terheli meg azoknál nagyon probléma lehet. Ilyenek a fodrászok, a kozmetikusok, és akik számítógéppel dolgoznak. Hajlamosító tényező lehet még a depresszió, a stressz, a huzat és a tartós hideg is.

Akár egy hirtelen mozdulat vagy egy baleset is okozhat nyakfájdalmat. Ilyenkor a csigolyák kórosan elmozdulnak és még akár meg is csavarodhatnak a tengelyük körül. Ha éjszaka kényszertartásban van a nyakad, akkor is megfájdulhat a nyakad. Ezt okozhatja egy rossz párna vagy nem megfelelő matrac is. Eben az esetben heves fájdalom jöhet létre vagy akár mozgáskorlátozottság is.

A nyaki görcsök oldásában nagyon sokat segíthet a masszázs, illetve a gyógynövényes balzsamok is, de nagy segítség lehet a fizioterápia.  

Elülső nyaki fájdalom

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.