Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Napindító tippek amelyek neked is segítenek

2020. 10. 21. 13:56:00 Sági Zsolt - HillVital

Egy kis segítség neked, hogy remekül induljon a nap.
 

Zöldség, gyümölcs reggelire: Ilyenkor már készíthetsz magadnak reggelit friss és egészséges zöldségekből, gyümölcsökből. Frissítő hatású, és tele van vitaminokkal, valamint ásványi anyagokkal.
 

Citromos víz: Jót tesz az emésztésnek, és gyorsítja az anyagcserét. Felfrissít ez is, és ráadásul nagyon egészséges is a C-vitamin- tartalom miatt. 

Nagyszerű napindító a citromos víz.

 

Mozgás: Már eléggé jó hozzá az idő, hogy egy kis mozgásra kimenj a szabadba. Kocogj, sétálj, vagy sportolj valamit.
 

Zuhany: Egy gyors zuhany nagyban segíthet abban, hogy fitt legyél reggel is, és ne csak ásítva dülöngélj.
 

Zenehallgatás: Csak indítsd el a kedvenc zenéidet felkelés után, míg reggelit készítesz és készülődsz. Meglátod, sokkal jobb lesz a napod.
 

Készülj elő még az előző este!
Legyen szó akár a reggeliről, az ebédről, vagy akár a ruhákról. Ha előző este mindent előkészítünk akkor a reggel nem csak könnyebben, de még ráadásul kevésbé stresszesen is kezdődhet. Nincs reggeli kapkodás és idegeskedés.

 

Nincs szundi és nincs telefon!
A mai korban sokan a telefonjuk ébresztőjére ébrednek. Ám néhány percre ezt is kinyomhatjuk és szundizhatunk egy keveset. Bármilyen csábítónak is érezzük ezt, ne éljünk ezzel a lehetőséggel, ugyanis emiatt könnyedén időszűkébe kerülhetünk, ami aztán szintén kapkodáshoz és idegeskedéshez vezethet.

 

Abban az esetben pedig ha már felkeltünk az ébresztőnkre, akkor ne böngésszünk a telefonon, hiszen ezzel szintén értékes időt veszünk el magunktól. Emellett ha még úgy is ébredünk, hogy legyen egy kevés plusz időnk, akkor sem javasolt folyton a telefont bújni. Akaratlanul is találkozhatunk különböző hírekkel, melyek aztán már rögtön a nap elején rátehetik bélyegüket a hangulatunkra.