Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Ezért fáj jobban a VISSZÉR, ha jön a meleg

2022. 06. 06. 10:35:00 Sági Zsolt - HillVital

Ha valaki visszér problémával küzd, akkor nem biztos, hogy annyira örül a hőmérséklet emelkedésének. Ilyenkor sok visszeres tapasztalhatja, hogy a visszér panaszai hirtelen felerősödnek.

De miért is van ez?

Ennek az oka pontosan: maga a meleg.

Az emelkedő hőmérséklet hatására a visszerek ellágyulnak, puhábbak lesznek és veszítenek a rugalmasságukból. Ennek hatására a visszeres keringés tovább romlik, és a meleg megjelenésével még jobban felerősödnek a problémák. 
 

De mit lehet tenni?

Gyakorlatilag bármi jó, aminek visszér feszesítő hatása van (sok séta, visszértorna), de a népgyógyászat egyik leghatékonyabb megoldása a gyógynövények alkalmazása.
 

krémek évszázadok óta használt gyógyszerformák. Hatásuk azon alapul, hogy bőrünk – ami a legnagyobb szervünk - élénk anyagcserét folytat, egyaránt kiválaszt és felvesz anyagokat. Így képes arra, hogy a krémekbe kevert hatóanyagokat is felszívja, és eljuttassa a bőr alatti rétegekbe. A helyi, bemasszírozható krémes kezelésnek kétségkívül vannak előnyei: a hatóanyag teljes egészében oda kerül és ott fejti ki hatását, ahol szükség van rá.

Érdemes természetes módon csillapítani a visszeres fájdalmat, és a természet által kínált szerek között is körbenézni. Sokan nem is gondolnák, milyen hatékony gyógykrémek akadnak közöttük. Ha közelebb kerülünk a természethez, és körülnézünk a természet patikájában, a mellékhatások nélküli gyógymódok visszeresség terén is bebizonyították már hatékonyságukat.  A vadgesztenyéről már negyven éve készült kutatások is bebizonyították a hatóanyag tartalmának „érfeszesítő” hatását, azonban a népgyógyászat szerint nem csak a vadgesztenyének, hanem számos más gyógynövénynek is hasonló hatása van. 

 VARIKOFLEX EXTRA BALZSAM  – a vadgesztenyével az élen – 20 gyógynövény, speciális koncentrációját tartalmazza. Nyugtatja a problémás területet, használatával csillapítható a visszeres fájdalom és görcs. Bőrbe bemasszírozva fejti ki a hatását.

 

varikoflex extra krém visszeres panaszokra, most akcióban