Menü

Ételek és italok, amelyek migrént okozhatnak

Veress Máté - HillVital
2020. 03. 12. 10:51:00

Koffein: Aki hajlamos a migrénre, annak mindenképpen kevés kávét és kólát ajánlott fogyasztania. 
 

Kis mennyiségben még akár használhat is a fájdalomcsillapító hatása miatt. A koffein egy kicsit felemás, ugyanis néhány emberből erős migrénes fájdalmat vált ki, valakinek pedig javít rajta. Érdemes neked is kipróbálnod hogyan hat a szervezetre.

Alkohol: Különösen a vörösbor válthatja ki a migrént. Mivel az alkohol lebomlása vízelvonást okoz, ezért kiszáradhatunk, ami fejfájáshoz vezet. Továbbá a szervezetbe jutó alkoholt B1 vitaminnal közömbösíti a szervezet, aminek a hiánya ugyancsak fejfájást okoz. Nagy rizikófaktor a migrén kialakulásában az alkohol. Az alkoholos italok legtöbbje tiramint tartalmaz. A vörösborban található csersav felerősíti a migrénes problémát.

Sajtok: A camembert és a gorgonzola sajtok is negatív hatással lehetnek a migrénre.

Feldolgozott húsok: A különböző feldolgozott húsok, például a szalámi vagy a kolbász is okozhat migrént, főleg azok, amelyek tartósítószert tartalmaznak.

Csokoládé: Ez nem megalapozott, de vizsgálatok mutatják, hogy a csokoládé iránti vágy előre jelzi a migrént. 
A csokoládé feniletilamint tartalmaz ez pedig az erek tágulását aztán pedig az összehúzódását okozhatja. Aki érzékeny rá annak bármitől fájhat a feje amiben kakaó van.
 

Az aszalványok és a szárított gyümölcsök csak felerősítik a migrénes fejfájást.
 

A kenyerek, a pékáruk és a pizzák is erősítik a migrénes fájdalmat.

A tejtermékekben lévő kolin és kazein is csak felerősíti a migrént, ezért érdemes a minimálisra csökkenteni. Amikor migrénes roham tör rád, akkor pedig teljesen ki kell iktatni.

 

A mandula és a pisztácia is okozhat migrént de idetartozik még a mogyoró és a mandulavaj is.

Sok hüvelyes is okozhat migrént. Ilyen a bab, a borsó és a lencse is. Nem annyira gyakori a roham kiváltása mint az alkohol vagy koffein miatt, de van rá esély.


Migrént okozó ételek
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés