Az ételek színkódja 3.
HillVital
2016. 06. 28. 14:51:00
Narancssárga és a béta-karotin: fiatalon tart.
A narancssárga zöldségek és gyümölcsök a béta-karotinnak, vagyis az A-vitamin provitaminjának természetes forrásai. Ettől olyan narancsos színűek.
Megvédi sejtjeinket a szabad gyökök roncsoló hatásától és a káros UV-sugárzástól. Segíti az egyenletes, szép barnulást, lelassítja a bőr öregedését. fogyasszunk tehát béta – karotinban gazdag ételeket, mert ezáltal megőrizhetjük bőrünk fiatalságát.
Legfontosabb forrásai: sütőtök, sárgarépa, narancs, sárgabarack, őszibarack, sárgadinnye, mangó.
A karotint tartalmazó gyümölcsök és zöldségek hatását C-vitaminnal tovább fokozhatjuk. Tehát majd legközelebb olvasd el a citromsárgáról szóló részt is.
HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?
IGEN
NEM

A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!